Victorias och Sofias gemensamma stilsuccé

Victorias och Sofias gemensamma stilsuccé

Det har varit en annorlunda höst. Men Victoria och Sofia har gjort stilsuccé gång efter gång. Och särskilt är det ett märke de har använt sig av lite extra.

Flera, flera gången under hösten 2020 har vi sett kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia i färgglada härliga plagg. Dessa plagg har, inte sällan, kommit från svenska märket By Malina, ett favoritmärke i kungliga kretsar (ni minns väl att kronprinsessan Victorias bästis Andrea Brodin gifte sig i just By Malina?! Här kan du kolla in den magiska brudblåsan (länk till butik)).

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 49?
Slå på ljud

När märket By Malina såg dagens ljus var det främst ett märke som gjorde maxiklänningar. Med åren har dock kollektionerna utökats och i dag hittar man det mesta på By Malinas sajt (länk till butik) – och i deras butik på Humlegårdsgatan i Stockholm.

Bakom By Malina står Malin Ek Andrén, en stilfull kvinna som har bra koll på mode – och på marknaden.

”Under 2019 ökade bolaget sin omsättning från 38 till 48 miljoner kronor dessutom ökade vinsten från 3,3 till 8,3 miljoner kronor”, skriver Breakit.

– Vi har fokuserat väldigt mycket på våra egna kanaler. Vi har ökat investeringar till vår egna webshop, lagt på nya funktioner och designelement som gör den bättre och bättre hela tiden. Detta har gett oss utdelning i form av mer internationell trafik och mindre returer, har Malin Ek Andrén slagit fast.

Men självklart har Malin, och By Malina, märkt av att det varit ett speciellt år, på grund av coronapandemin.

– Vi hade kanske det sämsta mode-retail segmentet – fest, bröllop, semester. Detta har gjort alla oss på By Malina mer kreativa än någonsin och snabba på nya digitala lösningar, live shopping, digitala införsäljning och en bemötande kundtjänst. En generell positiv grej med coronapandemin är att folk kanske tänker en omgång extra på vad de konsumerar.

Så, låt oss ta en titt på alla gånger kronprinsessan Victoria – och prinsessan Sofia – burit By Malinas härliga design i höst och vinter! Nedanför fotona kan du kolla in plaggen – och deras prislappar.

Alla gånger Victoria och Sofia burit By Malina i höst

Tröja från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till butik) Till toppen finns också en matchande kjol. (länk till butik)

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Blus från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Kavaj från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Matchande byxa från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Gillar du förresten kostymerna från By Malina? Då måste du kolla in denna rosa! (länk till butik)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Victoria i H&M – se nya plagget

Kolla in Tilde de Paula i vinterns vackraste kappa

Victoria i dansk design – se nya blusen

Så stylar Victoria knytblusen från Camilla Thulin

Foto: Kungliga Hovstaterna, TT