Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Sofias gemensamma stilsuccé

05 dec, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
Det har varit en annorlunda höst. Men Victoria och Sofia har gjort stilsuccé gång efter gång. Och särskilt är det ett märke de har använt sig av lite extra.
Annons

Flera, flera gången under hösten 2020 har vi sett kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia i färgglada härliga plagg. Dessa plagg har, inte sällan, kommit från svenska märket By Malina, ett favoritmärke i kungliga kretsar (ni minns väl att kronprinsessan Victorias bästis Andrea Brodin gifte sig i just By Malina?! Här kan du kolla in den magiska brudblåsan (reklamlänk)).

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 49?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 49?

När märket By Malina såg dagens ljus var det främst ett märke som gjorde maxiklänningar. Med åren har dock kollektionerna utökats och i dag hittar man det mesta på By Malinas sajt (reklamlänk) – och i deras butik på Humlegårdsgatan i Stockholm.

Bakom By Malina står Malin Ek Andrén, en stilfull kvinna som har bra koll på mode – och på marknaden.

”Under 2019 ökade bolaget sin omsättning från 38 till 48 miljoner kronor dessutom ökade vinsten från 3,3 till 8,3 miljoner kronor”, skriver Breakit.

– Vi har fokuserat väldigt mycket på våra egna kanaler. Vi har ökat investeringar till vår egna webshop, lagt på nya funktioner och designelement som gör den bättre och bättre hela tiden. Detta har gett oss utdelning i form av mer internationell trafik och mindre returer, har Malin Ek Andrén slagit fast.

Annons

Men självklart har Malin, och By Malina, märkt av att det varit ett speciellt år, på grund av coronapandemin.

– Vi hade kanske det sämsta mode-retail segmentet – fest, bröllop, semester. Detta har gjort alla oss på By Malina mer kreativa än någonsin och snabba på nya digitala lösningar, live shopping, digitala införsäljning och en bemötande kundtjänst. En generell positiv grej med coronapandemin är att folk kanske tänker en omgång extra på vad de konsumerar.

Så, låt oss ta en titt på alla gånger kronprinsessan Victoria – och prinsessan Sofia – burit By Malinas härliga design i höst och vinter! Nedanför fotona kan du kolla in plaggen – och deras prislappar.

Alla gånger Victoria och Sofia burit By Malina i höst

Annons

Tröja från By Malina. Läs mer och köp här. (reklamlänk) Till toppen finns också en matchande kjol. (reklamlänk)

Annons

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Matchande byxa från By Malina. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Gillar du förresten kostymerna från By Malina? Då måste du kolla in denna rosa! (reklamlänk)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: Kungliga Hovstaterna, TT

Annons