Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula blir julvärd i TV4 – kolla in mysiga kappan på nya fotot

03 dec, 2020, 08:00 
https://image.svenskdam.se/image-3755861?imageId=3755861&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=75.27&x=0&y=0
Johanna Lejon
Tilde de Paula Eby blir TV4:s julvärd 2020. På julafton är det hon som lotsar tittarna genom programtablån.
Annons

Den 24 december får SVT-tittarna se Lars Lerin i rutan. I TV4 däremot är det Tilde de Paula Eby som håller tittarna sällskap i vintermörkret.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?

– Jag har återigen fått det ärofyllda uppdraget att vara julvärd på TV4 och i år känns det viktigare än någonsin. I år är vi många som inte får fira jul som vi brukar – som inte får vara med de vi älskar. Det har varit ett svårt år och det blir en annorlunda jul. Att få vara sällskap, för de som vill det, på julafton ser jag som det finaste, säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.

”På självaste julafton guidar Tilde de Paula Eby tittarna under hela dagen. Under julaftonskvällen sänds den stjärnspäckade julkonserten Late Night Christmas där bland andra Carola, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, The Mamas och David Lindgren gästar Cirkus och programledare Tilde de Paula Eby för att bidra till ännu mer julkänsla ute i stugorna”, skriver TV4.

Annons

– Vi har inte kunnat gå på julkonserter, vi har inte kunnat njuta av luciatåg, vi har inte fått vara i kyrkan för julnattsmässa eller julottan. Därför känns det särskilt bra att avsluta julafton tillsammans med Sveriges artistelit och bjuda på en varm och underhållande julkonsert med sång, dans, barnkör och allt som hör julen till. Vi gör liksom det bästa vi kan av den här julen, säger Tilde de Paula Eby.

Julen i fyran bjuder även på lite kunglig glans. På juldagen sänds Kungahuset 2020 där tittarna får en unik inblick i kungafamiljens liv, arbete och tankar under ett år där allt började normalt men där pandemin snabbt kastade om allt.

Annons

Tilde de Paulas snygga vita kappa

I samband med att nyheten om TV4:s julvärd blev känd kablades en helt ny bild ut på Tilde de Paula Eby, ett foto där hon bär en vacker och mysig kappa med matchande halsduk.

Kappan ser ut att komma från svenska Stylein (reklamlänk), ett märke som ligger även vår svenska kronprinsessa, Victoria, nära om hjärtat.

Även sjalen tycks vara signerad Stylein. Liksom den mjuka stickade tröja Tilde bär inunder. (reklamlänk)

Annons

Stickad tröja från Stylein. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TV4

Annons