Victorias ovanliga modeval – kolla in nya bilderna

Victoria i rutig kostym

Tre event – samma designer. Kronprinsessan Victoria väljer By Malina, än en gång!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel befinner sig just nu, i skrivande stund, på officiellt uppdrag i Gävleborg. Victoria och Daniel och deras stiftelse Gen Pep ska lyfta frågan om hur barn och unga mår i Gävleborg – och sprida kunskap och pepp för att få barnen att äta bättre och röra på sig mer.

Victoria

Vårt fina kronprinsesspar på plats i Gävleborg.

Första stoppet blir ett möte med 30 av länets nyckelpersoner, och på eftermiddagen åker Victoria och Daniel sedan vidare till Sandviken för att spana in vad som händer hos Fritidsbanken och Rapatac, som hjälper till med skolarbetet och med bra saker att göra på fritiden.

Dagen till ära är kronprinsessan Victoria klädd i rutig kostym. Den andra på kort tid. Även häromdagen valde hon ju rutigt. Och vet ni, också denna kostym är, liksom den tidigare, signerad Malin Ek Andrén och hennes svenska märke By Malina.

Det bästa av allt? Kostymen finns kvar i butik – på rea dessutom. Du hittar den här. (reklamlänk från Apprl)

By Malina

Blazer från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

De matchande byxorna till blazern (också de på rea) hittar du här.  (reklamlänk från Apprl)

Victoria matchade kostymen med boots från Ralph Lauren och väska från Little Liffner (reklamlänk från Adtraction). I öronen bär hon hoops i guld. (reklamlänk från Adtraction)

Victoria och Daniel

Kronprinsessan Victoria i kostym från By Malina.

Victorias modeval är en smula ovanligt. Anledningen? Det är tredje gången på kort tid som kronprinsessan bär By Malina. Först denna klänning, sedan denna kostym och nu ytterligare en. Vanligtvis sprider hon ut modeskaparna en smula, men nu är det By Malina x 3 som gäller. Vi förstår henne, Malin Ek Andréns design är superfin – inte minst vinterkollektionen som finns i butik just nu.

Foto: TT