Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

15 underbara bilder från Meghans tid i kungahuset

05 apr, 2020, 13:00 
Ellen Myrgård Lindén
hertiginnan meghan
Meghan och Harry har lämnar det brittiska kungahuset för ett nytt liv som privatpersoner. Vi blickar tillbaka på Meghans tid som hertiginna!
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Meghan Markles liv som hertiginna av Sussex är över. Hon och Harry har lämnat Storbritannien för ett liv i USA. De befinner sig för närvarande i Los Angeles efter en tid på Vancouver Island, i Kanada.

Den 8 januari kom chockbeskedet. Harry och Meghan gick ut på Instagram och berättade att de lämnar det brittiska kungahuset – och London.

meghan harry bröllop
Harry och Meghan gifte sig den 19 maj 2018 i Westminister Abbey.

Knappt två år efter det stora prinsbröllopet i Westminster Abbey lämnar Meghan det kungliga strålkastarljuset. Tiden i drottning Elizabeths tjänst har både varit tuff och otroligt lärorik, har Harrys fru berättat.

meghan harry
Meghan och Harry åkte ständigt ut och träffade det brittiska folket när de var nygifta.
Annons

Meghans kungliga liv är över

Efter bröllopet gav sig hertigparet ut på en kunglig turné över hela landet. De gjorde även flera resor utomlands, bland annat till Sydafrika. Och dessutom var Meghan med på alla stora familjehögtider i London.

meghan harry
Nu väntar ett nytt liv för Archies föräldrar.

Men nu är deras kontor på Buckingham Palace stängt för gått. Den 31 mars trädde ‘Megxit’ i kraft och nu ska Harry och Meghan skapa sig ett liv utanför offentligheten.

Bästa bilderna från Meghans tid i kungahuset

Foto: TT

Annons