15 underbara bilder från Meghans tid i kungahuset

hertiginnan meghan

Meghan och Harry har lämnar det brittiska kungahuset för ett nytt liv som privatpersoner. Vi blickar tillbaka på Meghans tid som hertiginna!

Meghan Markles liv som hertiginna av Sussex är över. Hon och Harry har lämnat Storbritannien för ett liv i USA. De befinner sig för närvarande i Los Angeles efter en tid på Vancouver Island, i Kanada.

Den 8 januari kom chockbeskedet. Harry och Meghan gick ut på Instagram och berättade att de lämnar det brittiska kungahuset – och London.

meghan harry bröllop

Harry och Meghan gifte sig den 19 maj 2018 i Westminister Abbey.

Knappt två år efter det stora prinsbröllopet i Westminster Abbey lämnar Meghan det kungliga strålkastarljuset. Tiden i drottning Elizabeths tjänst har både varit tuff och otroligt lärorik, har Harrys fru berättat.

meghan harry

Meghan och Harry åkte ständigt ut och träffade det brittiska folket när de var nygifta.

LÄS MER: ELIZABETH FÅR INTE TRÄFFA ARCHIE

Meghans kungliga liv är över

Efter bröllopet gav sig hertigparet ut på en kunglig turné över hela landet. De gjorde även flera resor utomlands, bland annat till Sydafrika. Och dessutom var Meghan med på alla stora familjehögtider i London.

meghan harry

Nu väntar ett nytt liv för Archies föräldrar.

Men nu är deras kontor på Buckingham Palace stängt för gått. Den 31 mars trädde ‘Megxit’ i kraft och nu ska Harry och Meghan skapa sig ett liv utanför offentligheten.

Bästa bilderna från Meghans tid i kungahuset

Hur känner egentligen den svenska kungafamiljen inför prinsparets beslut?

Foto: TT