20 år idag – se nya bilden på prins Nikolai

Danska prins Nikolai

Dronning Margrethes äldsta barnbarn fyller 20 år idag och det danska kungahuset firar med en nytagen bild. Prins Nikolai har en fulltecknad agenda i höst. Ett nytt liv med studier och kärlek - efter modellkarriären i Asien.

Danska hovet är duktiga på att bjuda på nytagna, fina bilder på kungahusets medlemmar, när det är något som ska firas. I dag, den 28 augusti 2019 fyller prins Joachims och Alexandras son “inte-tonåring”. Här kan vi se den nybakade tjugoåringen på ett färskt foto.

Prinsen fyller år mitt i pappa Joachims flytt till Frankrike. Själv har han blivit med flickvän och packat upp flyttkartongerna i egna lilla slottslägenheten på Amalienborg, som farmor drottningen fixat åt honom. Ja, det händer massor nu för prinsen. Men gratulationer och uppvaktning har han hunnit få.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Drottningens äldsta barnbarn är så stor att han flyttat hemifrån. Och sambo har han blivit redan!Prins Nikolai som inom kort ska börja sin nya skola – Copenhagen Business School och bor därför i Köpenhamn. Och en som också kommer att plugga i Köpenhamn till hösten är prins Nikolais flickvän Benedikte Thoustrup.

Hon har nämligen också blivit intagen på samma skola som prinsen. Det var på den danska internatskolan Herllufsholm som paret en gång träffades. Nu i september ska de åter gå i samma skola, vilket underlättar för kärleken.

Nu väntar allvaret för prins Nikolai

– Jag är mycket glad över att ha kommit in på Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School. Det är en bra plattform om man ska vidare i affärsbranschen, dessutom är skolan på engelska vilket ger mig många valmöjligheter senare i livet, säger en glad och nöjd prins till SeogHoer.

Foto TT