5 söta detaljer i Madeleines nya bilder på Leonore, Nicolas & Adrienne

5 söta detaljer i Madeleines nya bilder på Leonore, Nicolas & Adrienne
Prinsessan Madeleine sköter sitt Instagram-konto själv och lägger då och då upp bilder på sitt privatliv. Under påskhelgen lade Madeleine upp foton på sina tre barn. Ser du de söta detaljerna?
Annons

Madeleine, som numera bor i Miami med sin familj, har nyligen firat påsk. På Instagram publicerade hon under påskhelgen två söta bilder på sina tre barn. Visst är det gulligt hur lilla Adrienne sitter mellan sina storasyskon och njuter i solen!

Annons

Vi har tittat närmare på bilderna och hittat några härliga detaljer många andra missat!

 • De tre sötnosarna sitter utomhus i solen på en bänk framför ett vattendrag med fontäner. Kanske är det en liten sjö som mynnar ut till havet eller en väldigt stor damm. Det är oklart var de befinner sig, men vi kan ju gissa på varma Miami där de bor.
Madeleines tre bar firar påsk och klappar kaniner.
Madeleines tre barn firar påsk och klappar kaniner.
 • Lilla Adrienne har en liten rosa rosett i håret. Hur gulligt? Kanske är det inspirerat av Victorias dotter Estelle som nästan alltid syns med någon slags håraccessoar och oftast en rosett. Estelle var den som startade rosett-trenden, en trend som numera prinsessan Leonore har anammat. Det ljusbruna håret på prinsessan Adrienne går jättefint till rosetten som även matchar klänningens brodyr.
 • Leonore och Nicolas sitter med varsin påskkorg med vita kaniner i. Vems är egentligen kaninerna och varifrån kom de? Glada ser de i alla fall ut att vara! Nicolas ser onekligen ut som en liten spjuver med sitt finurliga skratt. Extra speciellt är det att just “kaninen” var ju det första svenska ord som Chris O’Neill snappade upp när han hörde Madeleine prata med deras förstfödda. Leonore hade nämligen ett gosedjur som kallades just kaninen.
Systrar på stranden.
Systrar på stranden.
 • De två systrarna är väldigt lika varandra. I profil kan man säga att Adrienne är en kopia på Leonore som bebis. Många tycker även att Adrienne är lik mormor Silvia, både till utseendet och att hon kanske ärvt hennes brasilianska mörkare drag eller om de rentav kommer från Chris italiensk rötter.
 • Adrienne, som är lite mer än ett år gammal, kan nu stå upp utan stöd. Kanske går hon själv vid det här laget, men här håller hon sin storasysters hand och av blicken att döma kan man se att hon ser upp till sin syster Leonore. Vilket fint syskonband och Leonore känner sig säkert extra stor när hon får hjälpa sin lillasyster. Extra gullighetsfaktor på den rosa solhatten som bara är så söt och som skyddar hennes lockar mot den heta Miami-solen! Madeleine har säkert tänkt att den ska matcha alldeles perfekt till det tvådelade rosa badset med nyckelpigor på.

Läs mer:

Foto: Prinsessan Madeleines Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “5 söta detaljer i Madeleines nya bilder på Leonore, Nicolas & Adrienne”

 1. Eva H. skriver: 23 april, 2019

  Fem söta detaljer – kanin, rosett, ryggstödspinne och fontän, ursäkta jag ser bara 4 och vad är det för gulligt med domm? Okay, rosetten är söt.


 2. allegra skriver: 23 april, 2019

  det är påskharar i korgarna fast det råkar endast finnas kaniner – man tar vad man har.I Sverige är påskharar inte kutym till påsk gäller gula kycklingar.


 3. Karin skriver: 23 april, 2019

  Med vinden i håret på söta barn. Prinsessan Madeleine ser till att klippa lille Nicolas, tjockt hår på alla 3 små troll.


 4. ancibergfeldt skriver: 23 april, 2019

  Goa’ glada barn, skickar ifrån
  Sverige en kram. 💙💛💙


 5. Mon skriver: 24 april, 2019

  Svensk Dam ställer frågan vems kaninerna var och var de kom ifrån, men ger inget svar. Jag har lärt mig att journalistik går ut på att ställa frågor för att finna svar. För övrigt tycker jag inte att riktiga, levande små kaniner är lämpliga vare sig som påskpynt i korgar eller rekvisita vid fotografering eller annat.


 6. Ingrid skriver: 24 april, 2019

  De här vetenskapliga punkterna passar nog bättre för hennes två syskon och deras respektive.
  Madeleine och Chris har fluency .


 7. Fluff skriver: 24 april, 2019

  Jag är förvånad över att Svensk Damtidning behöver fråga vems kaninerna är.
  Man har varit på en Easter Egg Hunt.
  Ordnas över hela landet.
  Där kan man i de flesta fall bli avfotograferad med kaniner.
  Vanligt benämning på dessa events är “Eggstravaganza”
  Jämför gärna med Tomten i juletid.


 8. Marie S. skriver: 24 april, 2019

  Fluff
  Foto och Easter Egg Hunt som ordnas för barn över hela landet kan vara helt rätt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar