5 söta detaljer i Madeleines nya bilder på Leonore, Nicolas & Adrienne

Prinsessan Madeleine sköter sitt Instagram-konto själv och lägger då och då upp bilder på sitt privatliv. Under påskhelgen lade Madeleine upp foton på sina tre barn. Ser du de söta detaljerna?

Madeleine, som numera bor i Miami med sin familj, har nyligen firat påsk. På Instagram publicerade hon under påskhelgen två söta bilder på sina tre barn. Visst är det gulligt hur lilla Adrienne sitter mellan sina storasyskon och njuter i solen!

Vi har tittat närmare på bilderna och hittat några härliga detaljer många andra missat!

Madeleines tre bar firar påsk och klappar kaniner.

Madeleines tre barn firar påsk och klappar kaniner.

  • Lilla Adrienne har en liten rosa rosett i håret. Hur gulligt? Kanske är det inspirerat av Victorias dotter Estelle som nästan alltid syns med någon slags håraccessoar och oftast en rosett. Estelle var den som startade rosett-trenden, en trend som numera prinsessan Leonore har anammat. Det ljusbruna håret på prinsessan Adrienne går jättefint till rosetten som även matchar klänningens brodyr.
  • Leonore och Nicolas sitter med varsin påskkorg med vita kaniner i. Vems är egentligen kaninerna och varifrån kom de? Glada ser de i alla fall ut att vara! Nicolas ser onekligen ut som en liten spjuver med sitt finurliga skratt. Extra speciellt är det att just “kaninen” var ju det första svenska ord som Chris O’Neill snappade upp när han hörde Madeleine prata med deras förstfödda. Leonore hade nämligen ett gosedjur som kallades just kaninen.
Systrar på stranden.

Systrar på stranden.

  • De två systrarna är väldigt lika varandra. I profil kan man säga att Adrienne är en kopia på Leonore som bebis. Många tycker även att Adrienne är lik mormor Silvia, både till utseendet och att hon kanske ärvt hennes brasilianska mörkare drag eller om de rentav kommer från Chris italiensk rötter.
  • Adrienne, som är lite mer än ett år gammal, kan nu stå upp utan stöd. Kanske går hon själv vid det här laget, men här håller hon sin storasysters hand och av blicken att döma kan man se att hon ser upp till sin syster Leonore. Vilket fint syskonband och Leonore känner sig säkert extra stor när hon får hjälpa sin lillasyster. Extra gullighetsfaktor på den rosa solhatten som bara är så söt och som skyddar hennes lockar mot den heta Miami-solen! Madeleine har säkert tänkt att den ska matcha alldeles perfekt till det tvådelade rosa badset med nyckelpigor på.

Läs mer:

3 tips! Så kan Madeleine överkomma sin blyghet

7 saker du kanske inte visste om Chris

Sofias retrochica fjällklädsel – därifrån kommer mysiga tröjan

Foto: Prinsessan Madeleines Instagram