Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

7 bevis på Madeleines succé-comback!

28 sep, 2019, 10:00 
AvAnna von Koch
Madde
Prinsessan Madeleine gjorde en blixtvisit i Sverige för att prata om sin nya bok Stella och hemligheten på Bokmässan i Göteborg. Nu var det ett tag sedan vi såg henne på svensk mark, men vilken dag det blev! Vi har listat 7 bevis på att detta var en riktig succé-comeback!
Annons

1.     Prinsessan Madeleine har länge kritiserats för att inte arbeta och för att hennes kungliga kalender har gapat tom. Idag kunde prinsessan berätta att arbetet med boken Stella och hemligheten tog mycket längre tid än vad hon själv hade räknat med. Faktiskt flera år. Hon har tidigare inte kunnat bemöta kritiken, eftersom bokprojektet varit hemligt.2.     Madeleine har tidigare också kritiserats för att vara blyg och otillgänglig. Prinsessan Birgitta har berättat för Svensk Damtidning att det här är något som många i kungafamiljen lider av. Men idag var den eventuella blygheten som bortblåst. Prinsessan Madeleine talade säkert och engagerat om sin bok och om sexuella övergrepp mot barn, inför 700 åhörare i en stor aula på bokmässan. Hon skojade sedan oblygt med de många barnen på Talldungeskolan.3.     Prinsessan Madeleine var snyggare och fräschare än någonsin, iförd vit sidenblus och lång kjol, trots att hon kom från Miami så sent som dagen innan och helt säkert måste ha varit supertrött av jet-lag.Madeleines besked om framtiden för familjen i USALäs mer

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

4.     Prinsessan Madeleine gjorde succé hos barnen. Hon tog sig tid att svara på deras frågor och lät sig fotograferas med dem. Det märks att Madeleine är barnens prinsessa!5.     Prinsessan Madeleine vågar, precis som drottning Silvia, att prata om det allra svåraste och mest tabubelagda – nämligen sexuellt utnyttjande av barn. Hennes 15-åriga arbete för Childhood Foundation har börjat ge resultat och det kallar vi en succé!Madeleines panik-start på Bokmässan 2019Läs mer

6.     Prinsessan Madeleine har länge varit tyst om sitt privatliv, men nu äntligen har hon öppnat upp. Idag berättade hon om hur hon läser boken Stella och hemligheten för sin äldsta dotter, prinsessan Leonore.

7.     Prinsessan Madeleine har inte alltid vågat vara öppen med sin dyslexi. Idag berättade hon för barnen om sin dyslexi och valde därför att överlåta läsandet av boken till sin medförfattare Marie Oskarsson.

Foto: TT

Annons