Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert och Charlene bor redan på var sitt håll...

12 jul, 2011, 08:05 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert och hans nyblivna hustru, furstinnan Charlene åkte förra veckan på smekmånad till hemland Sydafrika. Men vad som skulle bli en resa i romantikens tecken slutade med att de bodde på vitt skilda hotell.

Efter att ha haft en bröllopsmottagning på Swanky Oyster Box Hotel, norr om Durban för Charlenes vänner och andra uppsatta människor som inte kunde närvara på parets bröllop i Monaco, begav sig Charlene upp till hotellets Butheliezi svit, som kostar runt tiotusen kronor per natt.

Annons

Bodde inte där

Men Albert bodde inte där. Det bekräftar hotellets talesperson Joanne Hayes för en sydafrikansk tidning.

Faderskapstest

Albert tog istället in på The Hilton Hotel i centrala Durban och det verkar inte bättre än att det kungliga äktenskapet redan är i gungning. På flera sydafrikanska wedsidor kan man slå vad om hur länge Charlene stannar vid Alberts sida om det nu visar sig att han är pappa till den 18 månader gamle italienske pojke, som han ska göra ett faderskapstest för.

Tronarvinge

Enligt en källa nära det monegaskiska hovet kan det mycket väl vara så och Charlene stannar vilket som. Det viktigaste är att hon först föder honom en tronarvinge.

Annons

– När successionsordningen väl är säkrad är båda fria att göra vad de vill med sina liv.

Mötte Tutu

Den enda gången Charlene såg riktigt lycklig under resan var när hon fick en kram av ärkebiskopen Desmond Tutu och fick tillfälle att prata med HIV-smittade barn på hans välgörenhetscenter i Kapstaden. Ni ser furstinnan med barnen och med Desmond Tutu på bilderna här intill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Sköld

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons