Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Albert på nya bilder med barnen – Charlene saknas helt

24 jun, 2024, 22:00 
Victoria Morand
Här är anledningen bakom Charlenes frånvaro.
Annons
5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Furstinnan Charlene, 46, är en av de mest omskrivna kungligheterna i världen och hennes man – furst Albert är inte heller något undantag.

Ja, mellan skilsmässorykten och mystiska hälsokriser har de många ögon på sig – och nu har det hänt igen!

/ SplashNews.com

Under förra veckan fick vi ta del av kärleksfulla bilder mellan far Albert och hans två tvillingar prins Jacques och prinsessan Gabriella som han har tillsammans med Charlene under ett sommarfirande vid palatset!

Annons

Men just Charlene saknades under kvällen.

Charlenes mystiska frånvaro

Furstinnan har under många tillfällen mystiskt försvunnit. 2021 bland annat var inget roligt år för henne och familjen. Det blev rubriker världen över när hon blev mystiskt strandad i hemlandet Sydafrika, när planerna var att bara åka på en kort semester.

Hon befann sig där i drygt ett halvår.

Alberto Terenghi/Ipa/ipa-agency.net/Shutterstock

Senare samma år kom den så saknade Charlene hem igen, men återföreningen blev inte långvarig. Helt plötsligt försvann furstinnan från rampljuset igen. Uppgifter avslöjade att Charlene behandlades på en klinik i Schweiz.

Annons

Under fjolåret började dock Charlene synas till mer och mer i samband med att hon tog sig an fler av sina kungliga plikter och gick tillbaka till arbetet.

Och en sak är säker, varje gång folket får sig en glimt av sin älskade furstinna blir de överlyckliga – det är ju ett tecken på att hon är på rätt spår.

Absolut att hon var frånvarande under sommarfesten som hölls för några dagar sedan men vi behöver nog inte oroa oss då Charlene senast sågs den 18 juni tillsammans med maken Albert under en TV festival i Monaco!

/ SplashNews.com

Vi hoppas att få se furstinnan Charlene snart igen!

Bild: TT

Annons