Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Alberts attack mot exfrun – efter offentliga orden om Charlene: ”Jag blev rasande”

06 nov, 2021, 14:30 
Exflickvännens ord om Charlene var inte populära hos Albert.
Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Ett uttalande från prins Alberts exflickvän Nicole Coste rör upp starka känslor i Monaco.

Den före detta flygvärdinnan som också är mamma till prins Alberts äldsta son Alexandre Grimaldi-Coste sa i en intervju med tidningen Paris Match att furstinnan Charlene hade ändrat hennes sons rum när Charlene och Albert förlovade sig för elva år sedan.

Nu får Nicole svar på tal av Albert själv. I en intervju med Point de Vue säger han att han inte visste att Nicole skulle kommentera hans fru på det viset, enligt Hello.

”Hon hade informerat mig om att hon skulle släppa någonting, jag trodde att det skulle vara ett födelsedagsfoto. Det var opassande och jag blev rasande när jag fick reda på det” säger Albert till tidningen.

Furstinnan Charlenes fast i Sydafrika utan familjen

I över fem månader har Charlene varit "strandsatt" i Sydafrika. Enligt läkarna är hon för sjuk för att flyga hem till Monaco.

Annons

Det tog flera månader innan furstinnan fick träffa sin man Albert och sina barn Jaques och Gabriella.

Många tycker det är märkligt att Charlene inte kunnat ta sig hem, då det skulle vara möjligt för henne att ta sig hem via båt om det nu är så att det är just flyg som stoppar henne.

Därav har skilsmässoryktena tagit vid, men både Charlene och Albert har hela tiden avslagit ryktena och menar att furstinnan snart kommer att återvända hem. Men ännu har det inte skett.

Annons