Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya uppgifter om Charlene: ”Blev inlagd efter mötet med barnen”

01 okt, 2021, 13:30 
Furstinnan Charlene

Charlene tvingades lämna sina sexåringar – och det ska ha varit denna smärtsamma separation som låg bakom hennes kollaps.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Monacos furstefamilj befinner sig i kris och många tror att något pågår bakom kulisserna: Att Charlene i själva verket planerar för att stanna i Sydafrika för gott.

Samtidigt kommer nya ryktesuppgifter om läget i det kungliga äktenskapet – och om furstinnans kollaps.

Furstinnan Charlene Prinsessan Gabriella Rullstol
Den officiella förklaringen är att Charlene kämpar med en svår infektion. Dottern Gabriella har för sin del skadat benet, enligt uppgift efter ett fall.

Charlenes kollaps ska ha inträffat i samband med att Albert och tvillingarna kom till Sydafrika. Lyckan var stor och Charlene var snabb med att lägga ut bilder från återföreningen med sina sexåringar, som då hade varit utan sin mamma i flera månader.

Annons

Krisen i Monacos furstefamilj

Charlene Familjen Albert Gabriella Jacques
Charlenes bild från återföreningen: Hon fick äntligen krama Jacques och Gabriella igen.

Separationen några dagar senare blev desto svårare och det ska alltså ha varit i direkt anslutning till den som 43-åriga Charlene kollapsade i bostaden, enligt sydafrikansk media den farm i provinsen Kwa-Zulu Natal som blivit hennes fasta punkt under exilen.

Furstinnans tillstånd var så illa att man fattade beslut om att föra henne till sjukhuset i Durban med ambulans. Efter intensiv övervakning av läkarteamet kunde hon sedan skrivas ut dagen därpå.

Annons

Charlenes kollaps – tvingad till vård

Charlene sjukhus Durban
Netcare Alberlito Hospital, norr om Durban. Här vårdades Charlene i början av september.

Albert och barnen hade precis rest hem, men Albert valde att inte återvända för att finnas vid sin hustrus sida. I stället tog han med sig prins Jacques och prinsessan Gabriella (och deras nanny) till Irland.

Och nu är oktober här, den månad när furstinnan Charlene har lovat att hon ska återvända till sin äkta man och till Monaco. Furst Albert är optimist – men en stor del av Europas hovexperter tror att han och barnen väntar förgäves.

Annons
Furstinnan Charlene Monaco FaceTime
Med undantag för några korta dagars besök, så har prinsessan Gabriella och prins Jacques nu bara fått träffa sin mamma via FaceTime – i fem långa månader.

Foto: TT, Instagram.

Annons