Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Intensiva skilsmässorykten: ”Charlene lämnar Albert – letar hus i Johannesburg”

02 sep, 2021, 13:00 
Charlene Albert
Skilsmässoryktena kring Charlene och Albert blir allt mer intensiva: Nu ryktas det att Monacos furstinna letar hus i Sydafrika – åt sig själv.
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

Deras senaste tillkämpade kram. Charlenes sju månader långa frånvaro från det kungliga livet. Och hennes mystiska ”bihåleinfektion”.

Det är en lång rad illavarslande tecken som just nu radar upp sig kring Monacos furstepar Charlene, 43, och Albert, 63.

”Furstinnan har inte för avsikt att återvända hem” hävdar franska tidningen Paris Match och citerar källor nära hovet. Och det franska magasinet Madame Figaro uppger att Monacos furstinna nu letar hus i Johannesburg i Sydafrika – åt sig själv.

Den nytagna bild som Albert och Charlene la ut på sociala medier verkar inte ha hjälpt. Deras omfamning har kallats tillkämpad och tycks inte ha övertygad någon.

Krisryktena kring Charlene och Albert

Charlene Albert
Charlene och Albert. I somras firade de tioårig bröllopsdag – på skilda håll.

Många ställer sig också frågan hur länge furst Albert tänker hålla fasaden uppe. Medan Monacoborna sägs förhålla sig skeptiska till de officiella uppgifterna om att skälet till frånvaron är Charlenes bihålor.

Annons

Furstinnan Charlenes liv utan barnen

Hon har inte visat sig offentligt i Monaco sedan i slutet av januari, och försvann från det kungliga offentliga livet ungefär i samma veva som ännu en kvinna klev fram och hävdade att furst Albert skulle vara far till hennes barn, en dotter född 2005. Då hade Charlene och Albert redan varit ett par i fem år.

Nästa livstecken från Charlene kom sedan under våren och i maj dök hon plötsligt upp som deltagare i en viltvårdsexpedition i Sydafrika.

Hon har själv bekräftat att det var planerat att hon skulle flyga hem efter ”tio-tolv dagar” – men fyra månader senare är hon alltså fortfarande kvar.

Charlene Prins Jacques
Charlene med sin sexåring Jacques.

Den officiella förklaringen har varit den besvärliga infektion i bihålorna som hindrat henne från att flyga. En infektion som i sin tur ska ha drabbat henne i samband med ett så kallat sinuslyft, där man fyller på med benvävnad för att förbereda för ett tandimplantat.

Annons

Men samtidigt finns det frågetecken: Varför har Charlene uthärdat fyra månader utan sina barn? När hon kunde ha tagit sig till Monaco med båt – eftersom det uppges att det är just flygresan som hon inte klarar?

Hennes sexåringar Jacques och Gabriella fick i alla fall träffa sin mamma i förra veckan, efter att ha flugits in till den privata farm i KwaZulu-Natal där Charlene uppges befinna sig.

Charlene familjen
Charlene tillfälligt återförenad med familjen.

Charlene fortsätter dock att tala om hur mycket hon saknar sina barn och sin man, som hon nyligen beskrev som ”sin klippa” i en intervju med den sydafrikanska radiostationen South Africa Radio 702:

– Det här är så frustrerande. Jag räknar dagarna tills jag kan åka hem, jag längtar så efter barnen. Det här är det längsta jag har varit borta från dem någonsin, men vi facetajmar nästan varje dag.

Foto: TT, Instagram.

Annons