Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alla snackisar från Elizabeths firande! Vem var egentligen pojken med gips?

13 jun, 2019, 08:49 
Kate och William
Det var en imponerande samling kungligheter som i år dök upp på slottsbalkongen i London vid drottningens officiella födelsedag. De bjöd på nykomlingar, ingifta och fyra generationer kungligheter. Snackisar blev det också i form av gips och tandställning.
Annons

I och med att de kungliga ungdomarna gift sig och fått barn har antalet personer på slottsbalkongen utökats rejält bara senaste året. Det var i lördags som drottning Elizabeth firade sin 93:e födelsedag officiellt vid Trooping the Colour, en årlig militärparad, som alltid följs av att hela kungafamiljen visar sig på Buckingham Palace-balkongen.  Där kan alla se dem och själva har familjen en utomordentlig vip-plats för att se flyguppvisningarna. Det blev en högtidlig och samtidigt munter historia. Inget undgick fotograferna och den brittiska pressen spanade intresserat in varje rörelse och rolig detalj under dagen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Första snackisen handlade om prins Philip, som inte var med vid evenemanget i år. Men även utan maken var drottning Elizabeth omringad av fyra generationer kungligheter, några mer igenkännliga än andra. Andra snackisen var: “Vilka var alla där uppe på balkongen?”

Annons

Will, Kate, Meghan, Harry, prins Charles, Camilla och prins Andrew känner vi igen. Men det fanns andra som inte varit med förr.  På balkongen var det premiär i år för lille prins Louis, men även för ingifta Thomas Kingston och Jack Brooksbank, som gjorde debut på Trooping the Colour.

Kungafamiljen på balkongen

Thomas Kingston gifte sig med lady Gabriella Windsor nyligen och Jack är prinsessan Eugenies make sedan oktober. Den tredje saken som uppmärksammades var det stora gipset! Killen längst fram lade man extra märke till.

Annons

Vem var pojken med gips?

Han heter Albert Windsor, är 11 år gammal och ville vara med och fira drottningen och se den spännande paraden trots sin skada. Albert hade armen i ett stort gips och står till vänster om prins George på bilden nedan. Vem är han då denne kavata unge man? Jo, han är son till Lord and Lady Nicholas Windsor och farfar och farmor är hertigparet av Kent. Albert står på plats 40 till den brittiska tronen.

Slottsbalkongen

Lady Louise har fått tandställning. Det är ytterst vanligt i kungliga kretsar att de unga skaffar sig “räls” för att få en fin tandrad.

Annons
Louise Windsor med tandställning

Det fungerar inte att ha sneda tänder, när man ska le och vinka. I dag är det åtråvärt att ha tandställning eftersom resultatet blir så bra. Men visst är det många tonåringar som lidit också. Det gör ganska ont när tandläkaren spänner åt den. Kronprinsessan Catharina Amalia av Nederländerna har också haft tandreglering, liksom systern Alexia.

Catharina Amalia
Tandställning för ett fint leende.

Även prinsessan Eugenie hade tandställning i yngre dagar, vilket hon säkert är glad för i dag.

Tandställning på prinsessan Eugenie

Foto: TT

 

 

Annons