Allt pekade på det: Kate avslöjar barnnyheten – egna orden om lyckan!

30 jan, 2023, 07:00 

Prinsessan Kate delar med sig av underbara nyheter!

Annons

Prinsessan Kate var en helt vanlig tjej, innan hon träffade prins William och blev hela Storbritanniens älskade prinsessa. Hon hyllas gång på gång för hennes outtröttliga arbete i monarkins tjänst – och britterna verkar inte få nog.

Nu väljer hon att dela med sig av en helt underbar barn-nyhet, som får folket att jubla!

Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!
Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!

Prinsessan Madeleines ord om uppväxten

Att jobba som kunglig innebär att varje dag ser olik ut, och att de olika människorna man möter kommer från samhällets alla olika hörn. Miljön, klimatet, infrastruktur, ja – det gäller att ha koll på allt.

Men det är inte ovanligt att prinsarna och prinsessorna har ämnen som de personligen brinner lite extra för. Prins Daniel jobbar ju mycket för att barn och unga ska röra på sig och kronprinsessan Victoria har ett stort miljöengagemang, till exempel.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia råkar dessutom dela sin hjärtefråga, att hjälpa utsatta barn och unga. Det är tydligt att det är ett engagemang som gått i arv. Det var ju drottningen startade World Childhood Foundation, samma stiftelse som prinsessan Madeleine sedan blivit vice hedersordförande för.

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine på röda mattan med anledning av Childhood-gala
Mor och dotter, och kollegor!

– Jag menar, vi växte upp med Childhood, och pappa brukar säga att vi fick det till både frukost, lunch och middag, sa prinsessan i SVT:s Året med kungafamiljen.

– Och så var det verkligen, mamma pratade jämt om Childhood, hon berättade alltid för oss när hon kom tillbaka från sina resor, vi fick höra vad hon varit med om om de problemen som finns och om de barnen som hon hade mött.

Prinsessan Kate avslöjar barnnyheten

Intresset för barn och unga delar den brittiska prinsessan Kate. Och under den senaste tiden har hon skickat ut kryptiska ledtrådar om att nånting nytt är i görningen...

Annons

– Jag ser verkligen fram emot nästa vecka – det är mycket som kommer ut, sa hon förra veckan på ett möte.

Mer specfikt uppmärksammar Kate gärna frågor som rör barnets första tid i livet. På Instagram fortsatte alla tecken peka på att hon har storslagna planer:

"Vår tidiga barndom formar resten av våra liv. #ShapingUs - kommer snart med Center for Early Childhood"

Prinsessan Kate skrattar
Vilken glädje! Kate har storslagna planer för det hon håller närmast hjärtat.

Och nu är det ute!

"Den här veckan är jag glad att kunna avslöja att The Royal Foundation Center for Early Childhood kommer att lansera en stor ny kampanj" Meddelade Kate i veckan.

Ja, det är frågan om en ny kampanj för den kungliga stiftelsen Center for Early Childhood, som Kate lanserade 2021. I uttalandet berättar hon mer om satsningen:

Annons

– Under vår mycket tidiga barndom utvecklas våra hjärnor i en otrolig takt – snabbare än någon annan tid i våra liv. Våra erfarenheter, relationer och omgivningar i den unga åldern formar resten av våra liv. Det är en tid där vi lägger grunden och byggstenarna för livet. Det är när vi lär oss att förstå oss själva, förstå andra och förstå den värld vi lever i, skrev hon enligt People.

Kate fortsätter att berätta att hon kommer ta hjälp av experter och välkända profiler som ska förmedla varför det är en så viktig fråga att ta hänsyn till, och avslutar med fina ord.

– För friska, glada barn formar en sund, lycklig framtid.

Foto: TT

Annons