Älskarinnans chockerande hemlighet om kungen – avslöjar det allra mest intima

Exkung Juan Carlos och kungen

Corinna Zu Sayn Wittgenstein har kommit med ett chockerande avslöjande.
Skandalkungen Juan Carlos i exil – detta har hänt
Slå på ljud

Det var en stor skandal som skakade om hela monarkin.

Exkungen Juan Carlos anklagades för att ha tagit emot runt 65 miljonereuro, motsvarande 669 miljoner kronor, av det saudiska kungahuset utan att betala skatt.

Kvinnan träder fram – berättar sanningen om kungen

Pengarna ska först ha överförts till ett konto i Panama och sedan till en “stiftelse” driven av Juan Carlos älskarinna Corinna Zu Sayn Wittgenstein.

Till slut gick det inte för exkungen att stanna kvar i Spanien. Han lämnade Zarzuela-palatset i Madrid, hans hem sedan 58 år tillbaka. I ett officiellt brev riktat till sin son, den nuvarande kungen Felipe, meddelade kung Juan Carlos att han fattade sitt beslut för monarkins bästa.

Och kungens framfart i sängkammaren har faktiskt blivit en riksangelägenhet, på det mest bisarra sätt.

"Ville sänka hans libido"

Den där före detta polischefen José Manuel Villarejo har gjort ett häpnadsväckande uttalande, samtidigt som han står inför rätta för korruption och utpressning. Han hävdar att den spanska staten var så trött på Juan Carlos kärleksaffärer att man lät kungen bli injicerad med östrogen för att hämma hans potens.

– Han hade blivit ett problem för staten eftersom han var en så ofattbart passionerad person. Han fick detta för att man ville sänka hans libido, säger polischefen.

Polischefen hävdar att han fick höra om detta direkt från Corinna, Juan Carlos älskarinna.

Samtidigt har hans älskarinna Corinna ställt upp i flera intervjuer. Hon har berättat öppet om deras stormiga romans.

– Vår första dejt var på sommaren. Vi skrattade alltid mycket. Vi klickade kring så mycket, och vi hade många gemensamma intressen: politik, historia, mat, vin, har Corinna sagt.

Juan Carlos bor för närvarande i Abu Dhabi. Det sägs att exkungen, som har hunnit bli 83 år gammal, lider av sviktande hälsa och planerar inför sin egen begravning.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket