Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Andrew och Fergies speciella förhållande – skilda men sambos

14 apr, 2019, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Fergie och prins Andrew
Radarparet i det brittiska kungahuset som aldrig ger upp hoppet om varandra, prins Andrew och Sarah Ferguson. Men kommer de gifta om sig?
Annons

Vi ser dem allt oftare tillsammans, prins Andrew och hans exhustru Sarah Fergie Ferguson. Nu senast under ett besök i Bahrain som vi tidigare skrivit om här på sajten. Då kunde vi också se både prinsessan Eugenie och hennes nye pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi och mamma Fergie på bild tillsammans, ni ser den här nedan.

Däremot dök inte prins Andrew upp just då, han fanns dock på plats i landet även han. De bodde enligt uppgifter i brittisk press på samma hotel, Ritz Carlton, som kronprinsen av Bahrains gäster.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie och prinsessan Beatrice med Edoardo Mapelli Mozzi

Detta var faktiskt första gången på 25 år som prins Andrew och Sarah Ferguson rest utomlands, på ett mer eller mindre officiellt uppdrag. Hovet vill inte kommentera resan, men det sägs att Fergie ändå betalade sin egen biljett.

Annons

Eller ska vi kanske säga att det var prins Andrew som fick plocka upp plånboken, hans forna hustru har ju sällan några större summor pengar att röra sig med. Det sägs ju att hon bara fått 15.000 pund om året genom sitt skilsmässoavtal.

–Anledningen till mina finansiella problem kommer av att jag alltid försökt att hjälpa andra och bli älskad för det. Ibland känns det som jag inte är värd något och har behövt betala för att få uppleva kärlek, sa hon i samband med en uppmärksammad intervju för Oprah Winfrey.

Fergie, prins Andrew och prinsessan Beatrice

Det är också ofta vi ser de forna makarna tillsammans med bägge eller i alla fall ena dottern, här ovan med sin enda dotter på en hästtävling förra året.

På Sarah Fergusons Instagramkonto kan man också då och då se hennes hyllningar till exmaken. Som här på hans senaste födelsedag:

Annons

–Grattis på födelsedagen Andrew, skriver hon.

Paret gifte sig en gång i Westminster Abbey 1986 och de hade redan då känt varandra väldigt länge. 1992 separerade prinsen och hertiginnan av York, en kort tid senare kom de omtalade bilderna på Fergie och hennes god vän John Bryan. Den amerikanske finansmannen sågs då kyssa Sarahs tår. Skilsmässan trädde i kraft fyra år senare, år 1996.

Vid ett annat tillfälle skriver Sarah att hon är så stolt över Andrew och sin dotter prinsessan Eugenie med make. Och sedan lägger hon ofta upp bilder från olika högtider, de verkar trots allt fira de flesta helger ihop. Som en enda lycklig familj.

Blir det då ytterligare ett bröllop mellan dem i framtiden? Nja, sannolikheten är nog större att de fortsätter bara vara “goda vänner” som de är nu. Det verkar ju fungera…

Foto: TT

Läs även:

Annons