Anna Westlings dilemma – när Victoria och Daniel stoppas

prins daniel syster anna westling

I dag gratulerar vi prins Daniels syster, Anna Westling, som fyller 50 år. Men firandet blir inte alls som hon har tänkt sig. 
Slå på ljud

SPrins Daniels syster, Anna Westling, fyller 50 år i dag. Men något stort firande blir det inte. Istället för hon och maken Mikael uppmärksamma dagen i stillhet hemma i Gävle. Coronaviruset har fått ny fart i Sverige och just nu är det extra viktigt att inte bjuda in till stora, sociala, sammankomster.

Att Victoria och Daniel skulle resa till Ockelbo, och riskera att smittas eller föra smittan vidare, är också otänkbart. Den stora familjefesten får helt enkelt vänta. Men känner vi Victoria och Daniel rätt är de djupt besvikna över att inte kunna hylla sin kära Anna i dag. Kronprinsessparet har en alldeles speciell relation till Daniels syster och i vanliga fall träffas de så fort det finns tillfälle.

Daniels syster Anna Westling firar 50 år

De skärpta coronaråden i Stockholm berör ju hela kronprinsessfamiljen – Victoria, Daniel, Oscar och Estelle, men också Annas egen dotter Hedvig, 21, som har flyttat till egen lägenhet i huvudstaden och blivit sambo med blivande ishockeyproffset Victor Söderström.

anna westling

Hipp hipp hurra för Anna Westling!

Däremot är vi säkra på att Anna får ett digitalt firande av den kungliga familjen på Haga! Estelle älskar ju att spexa och har säkert förberett sig med både säng och hemmagjorda födelsedagskort. Prins Oscar är mer stillsam i sådana här sammanhang – men han tycker, precis som sin storasyster, hemskt mycket om sin faster.

Anna Westling visar sig sällan i offentliga sammanhang. Hon föredrar det privata livet i Gävle och dyker endast upp vid de allra största kungliga högtiderna i Stockholm. Senast vi såg henne på röda mattan var när kronprinsessan fyllde 40 år.

LÄS MER: Anna Westling fyller 50 år!

Foto: TT