Anna Westlings relation med prinsessan Estelle

Anna Westling Söderström och prinsessan Estelle.

Cool – men knäpptyst. Prins Daniels syster Anna lever sitt liv i villan i Gävle – men hur ofta träffar hon prinsessan Estelle? Svar: Mycket oftare än du tror!
Slå på ljud

Vilken lycka för Estelle att ha denna super-faster i sitt liv! Prins Daniels storasyster Anna råkar nämligen vara en kul och cool tvåbarnsmamma som vet hur åttaåringar funkar och som alltid har nära till skratt.

Prinsessan Estelle med Anna Westling och hennes dotter Vera Blom.

Prinsessan Estelle med faster Anna, en relation som vuxit sig stark helt utanför strålkastarljuset. Till höger Annas dotter Vera Blom.

Samtidigt är hon benhårt lojal mot sin kungliga bror och hans familj. Inte ett ljud kommer över Annas läppar. Någonsin.

Prins Daniels syster Anna Westling Söderström.

Anna Westling, cool men knäpptyst.

När man ser henne tillsammans med prinsessan Estelle, 8, så är det ändå glasklart att de har en riktigt nära relation. Det finns ett förtroende mellan dem, och en tillit och en närhet. De har helt uppenbart tillbringat väldigt mycket tid ihop familjevis, långt utanför det kungliga strålkastarljuset.

Prinsessan Estelle med sin gudmor Anna Westling.

En mycket älskad guddotter.

Ibland dyker de dock upp framför fotograferna tillsammans, Anna och Estelle. Som i julas, när hela Hagafamiljen firade långhelgen hos Westlingarna i Ockelbo respektive Gävle, där Anna bor med sin familj.

Brynäs spelade match och vilka satt bredvid Victoria, Daniel och Estelle på vip-läktaren om inte Anna och hennes man Mikael Söderström. Och ja ni ser – prinsessan Estelle och gudmor Anna höll verkligen inte igen.

Anna Westling, prinsessan Estelle på ishockey med kronprinsessan Victoria, prins Daniel, Olle Westling och Annas man Mikael Söderström.

Anna och Estelle på hockey – tillsammans med Victoria, Daniel, Olle Westling och Annas man Mikael Söderström

Och i somras stötte vi på Anna under kronprinsessan Victorias vandring i Gästrikland, mycket sportig och klädd i en t-shirt som avslöjar att hon är ett fan av tv-serien Friends. Integriteten? Den var dock lika skyhög som vanligt.

Anna Westling under kronprinsessan Victorias vandring i Gästrikland.

Kolla in tröjan – det går inte att missa att Anna Westling är ett fan av tv-serien Friends!

Anna Westling är tre år äldre än prins Daniel och det betyder att hon fyller 50 år i höst. Hon är skild från Veras och Hedvigs pappa och omgift sedan länge med Mikael Söderström, 55, som undervisar i idrottsvetenskap vid Högskolan i Gävle och konsultar inom ledarskap och coaching.

Familjen bor i en nybyggd, ljusgrå trävilla i Gävletrakten, dock utan äldsta dottern Hedvig, 21, som har flyttat till Stockholm. Och när det gäller yrkesvalet kan man väl säga att Anna delvis har gått i pappa Olles fotspår. Han var socialchef, och Anna är socionom.

Anna Westling Söderström med kronprinsessan Victoria och prins Daniel och sin man Mikael Söderström.

The Fabulous Four: Anna och Mikael med Victoria och Daniel.

Foto: TT.