Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Årets kvinna! Prinsessan Anne slår kungligt rekord

08 mar, 2019, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Vilken arbetshäst hon är prinsessan Anne, som toppar listan av kungligheter som har mest på schemat men hon har också slagit ett annat rekord. Visste ni att drottningens flitiga dotter också finns med i brottsregistret? Hon har rekordet att som första prinsessa i England ha dömts för något olagligt!
Annons

Prinsessan Anne ska verkligen vara glad och stolt. Hon har utmärkt sig bland Europas kungligheter som den mest arbetsamma personen. Inte illa för drottningens enda dotter, som sägs trivas allra bäst i en sadel och galoppera fram på de skotska hedarna.

anne

Men det verkar som om prinsessan Anne gillar att representera sitt kungarike också. Medan Kate och Meghan Markle står i rampljuset och får mycket massmedial uppmärksamhet, arbetar drottningens dotter i det tysta. Hon gör inget större väsen av sig och ändå är det Anne som är arbetshästen i det brittiska kungahuset. I en undersökning som The Telegraph har gjort nyligen avslöjas att prinsessan Anne har arbetat 180 dagar under år 2018. Det är mer än någon annan medlem av kungafamiljen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Anne arbetar mest av alla
Prinsessan Anne är ständigt på språng

Prinsessan toppade även listan över de som hugger i mest 2017. Då hade hon 455 officiella framträdanden, evenemang, middagar och mottagningar hemma, samt ytterligare 85 utländska åtaganden. Hennes sammanlagt 540 uppdrag överträffade allt det som trion prins William, prins Harry och Kate gjorde sammanlagt. Vilken kvinna!

Kate Middleton

Nyligen invigde prinsessan Anne ett nytt campus på Foyle College i Nordirland. Nästan 24 miljoner var prislappen för bygget. Anne fick en guidad tur på skolområdet som har anor från 1617. “Princess Royal”, som hon kallas, mötte också studenter som arbetade med en utgrävning av en Spitfire och P38 Lightning från andra världskriget i Monaghan i Irland.

Annons

Hunden bet barn i benet

Prinsessan Anne har också andra rekord i bakfickan. Hur många av de brittiska kungligheterna har ett kriminellt förflutet? Inte många, men prins Charles syster kan chocka sina bordskavaljerer med följande sanna anekdot från verkligheten. Anne togs av polisen efter det att hon gjort en brottslig handling! Eller det var snarare hennes hund…

Nu har hunden munkorg för att inte bita fler barn

The Express berättar 2002 att drottningens dotter blev den första vuxna kunglighet i England som dömts av rättvisan. Anledningen var att prinsessans hund hade attackerat två barn.

– Det var prinsessan Annes bull terrier Ditty som rymt från prinsessan Annes bil och sprang i väg och bet två stackars oskyldiga barn i en park i Windsor.

Foto: TT

Läs mer:

Annons