Athena och Henrik på Legoland – se fina bilderna!

Athena och Henrik på Legoland – se fina bilderna!

Vilket perfekt uppdrag för prins Henrik och prinsessan Athena! Tillsammans med föräldrarna prinsparet Marie och Joachim var de på plats för att öppna årets säsong på Legoland.

Prins Joachim och prinsessan Marie tog med barnen prins Henrik jr, prinsessan Athena och prins Felix till Legolands vårpremiär 2018 i i Billund. Den danska familjeparken firade sin 50-års dag och det blev prinsessan Athena och prins Henrik jr som fick äran att trycka på knappen med ett litet konfetti-fyrverkeri som visade att Legoland nu öppnat för året.

Ett uppdrag som Henrik och Athena givetvis klarade med glans, ni kan sedan se hur pappersbitarna flög i luften efter att de tryckt på knappen.

Familjen gick sedan runt i parken, som öppnade sina portar 7 juni 1968, och testade flera av de nya attraktionerna, bland annat en bergochdalbana som kallats för Flying Eagle.

Läs även: Se prins Nikolais nya modellbilder här

En som däremot inte kom till Legoland av prins Joachims barn var hans äldste son prins Nikolai, men han har väl fullt upp både med skola och med sin nyligen påbörjade modellkarriär.

Läs mer: Prins Nikolai gör premiär som modell

Se en film från prinsfamiljens dag i parken här:

Foto: Pressbilder/Legoland