Attacken på Charles efter intervjun – inför alla

meghan markle prins charles

Meghan och Harrys intervju slog ned som en bomb i den kungliga världen. Nu attackeras prins Charles.

Harry och Meghans intervju med Oprah Winfrey har rört upp starka känslor världen över och lär fortsätta skapa rubriker under lång, lång tid. Inga ämnen lämnades orörda och det finns mängder med nya påståenden från paret som kommer analyseras in i minsta detalj.

Påståendet om prins Charles har fått många att reagera

Ett av de påståendena rör prins Harrys nuvarande relation till sin far, prins Charles. I intervjun gjorde han det klart att han inte ville se historien upprepa sig, och pratade självklart om prinsessan Diana, vars tragiska öde är en av kungahusets största tragedier.

LÄS MER: Meghan berättar – levde som en fånge i kungahuset

På frågan om han hade någon kontakt med sin far just nu svarade prins Harry att Charles för tillfället inte svarar i telefon när han ringer, något som fått parets följare att gå i taket. De går nu hårt år den brittiska tronföljaren i sociala medier, och på ett av de senaste fotona på Clarence House Instagramkonto, som han delar med Camilla, överflödas just nu av kommentarer med uppmaningar om att Charles måste ringa sin son.

”Sir. Jag kan inte fatta att du slutat svara när din son ringer. Du övergav din son. Skäms, sir, skäms” skriver en följare och syftar på prins Harrys ord i intervjun.

Harrys avslöjande om pappa Charles under intervjun med Oprah Winfrey

”När du alltid svarar när din älskarinna ringer men inte din egen son” skriver en annan.

”Jag är både otroligt besviken och ledsen för din skull då det verkar som att du är exakt den person du framstod som för så många år sedan, inte den person som många hade hoppats att du vuxit upp till” skriver en annan användare.

Vissa andra är mer rakt på sak. De uppmanar helt enkelt Charles att ”SVARA" sin son.

LÄS MER: Buckingham Palace i krissamtal: "Har stängt av telefonerna"

Foto: TT