Avslöjar! Camillas osmakliga ord om Mehgan

Meghan och Hertiginnan Camilla.

Det finns en stor konflikt i den brittiska kungafamiljen.

5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

Nyligen gick drottning Elizabeth ut och sa att hon ville se prins Charles fru, hertiginnan Camilla, som drottning i framtiden.

"Det är min uppriktiga önskan, när den tiden kommer, att Camilla blir känd som drottninggemål då hon fortsätter sitt egna lojala arbete", skrev drottningen i ett officiellt uttalande från det brittiska kungahuset.

Orden har skapat stor uppmärksamhet världen över, men två personer som inte har kommenterat utspelet är prins Harry och hans fru Meghan.

Enligt författaren och hovexperten Tom Bower är parets tystnad menad som en avsiktlig förolämpning.

"Meghan och Camilla gillar inte varandra"

– Det här kan vara Meghans krigsförklaring. Det finns en uppfattning att hon aldrig har gillat Camilla och jag är övertygad om att de känslorna är besvarade. Camilla var misstänksam från första början mot äventyrerskan från Los Angeles. Hon hade svårt att tro att Meghan skulle offra sin karriär och självständighet för att i stället utföra sina kungliga plikter i tysthet, säger Tom Bower enligt brittiska The Sun.

När prins Harry valde att lämna kungahuset 2021 började han offentligt kritisera sin pappa, prins Charles, för hur han hade uppfostrat honom.

– Jag ska se till att bryta cirkeln, så att jag inte för det vidare till mina barn, sa han bland annat.

Camilla stöttade sin make när det stormade som mest och ska ha yttrat flera nedsättande ord om prins Charles fru, Mehgan, under den här tiden.

– Hon tröstade honom med att även om paret utmanade hans auktoritet så var det han som skulle gå segrande ur striden. Under de där ändlösa och plågade konversationerna är Camilla den sortens person som hänvisade till Meghan som ”den där flicksnärtan”, en självisk trubbelmakare vars handlingar alltid slutar i tårar, säger Tom Bower.

Foto: TT

LÄS MER: Se de unika bilderna inifrån Windsor Castle

LÄS MER: Elizabeths utseendeförändring – bilden får alla att häpna!

LÄS MER: Meghan och Harry slutar flyga privatjet efter kritiken