Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babylycka i kungafamiljen – efter stora skandalen

05 dec, 2021, 21:00 

Prinsen och hans fru väntar barn, meddelar kungafamiljen i ett pressmeddelande!

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?

Kungafamiljen i Rumänien har delat med sig av glädjande nyheter, prins Nicholas och hans fru Alina väntar tillökning i familjen!

För bara drygt ett år sedan föddes parets första barn Maria-Alexandra, som nu alltså ska bli storasyster.

”På kvällen av St. Nicholas, barnens skyddshelgon, är vi glada att kunna berätta att vår familj har välsignats återigen. Min fru och jag har glädjen att berätta att vi väntar barn till våren 2022. Efter Maria-Alexandra tackar vi gud för att han givit oss ett till barn.” skriver prinsen i ett pressemeddelande.

För Nicholas är faktiskt detta barn nummer tre. Men bakom hans första ligger en praktskandal.

2015 klev en kvinna vid namn Nicoleta Cirjan fram och hävdade att prins Nicholas var pappa till hennes dotter. Som en konsekvens av detta blev Nicholas av med sin prinstitel och sin plats i tronföljden.

Stor skandal när prinsen fick barn utanför äktenskapet

Han tvingades skriva ett långt uttalande som publicerades på de sociala medierna.

Annons

"Efter att jag vid flera tillfällen bett om att få utföra ett faderskapstest, så gick Nicoleta Cirjan med på detta. Resultatet var positivt, jag är far till barnet. Sett till omständigheterna för födseln, att jag inte har någon relation till mamman, så har jag accepterat mitt juridiska ansvar för barnet", skrev Nicholas.

Nicholas och hans hustru Alina-Maria gifte sig i oktober 2017 och bor nu i Bukarest. Nicholas räknas fortfarande som den rumänska kungafamiljens överhuvud, trots att han har blivit av med sin prinstitel.

Annons