Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babylycka i prinsens och Sofias vänkrets – skådespelaren har fått barn igen!

29 jan, 2019, 10:30 
AvJohanna Lejon
Prinsessans Sofia och Carl Philip
Prins Carl Philips och prinsessan Sofias nära vänner Freja Edholm Borchies och Rafael Edholm har blivit föräldrar – igen. På Instagram berättar Freja om babylyckan!
Annons

Det blir allt mer barntätt i prinsessan Sofias och prins Carl Philips vänkrets! Parets nära vänner Freja Edholm Borchies och hennes skådespelande make Rafael Edholm har nämligen blivit föräldrar för andra gången. För en vecka sedan föddes lilla Luna, meddelar Freja, via Instagram.

”Välkommen till världen och familjen älskade Luna”, skriver hon.

Också Rafael har berättat om tillökningen på sociala medier.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Freja och Rafael Edholm
Freja och Rafael Edholm på prinsparets bröllop 2015.

”En stjärna är född”

”En stjärna är född. Har varit en stolt far i en vecka nu till den här ljuvliga varelsen, en dotter, en syster. Du är så välkommen till vår familj, och din mamma är den mest otroliga kvinna jag någonsin träffat”, skrev Rafael, enligt uppgift, på Instagram efter att dottern kommit till världen.

Självskrivna gäster på bröllopet

Prinsessan Sofia och Freja har varit vänner i många år och de delar bland annat intresset för yoga. Det var även Freja som presenterade Sofia och Project Playground-kompanjonen Frida Vesterberg för varandra första gången. När Sofia och Carl Philip gifte sig var Freja och Rafael därför självskrivna gäster.

Rafael Edholm och Freja Edholm Borchies träffades 2014 och gifte sig året därpå. 2016 kom första barnet Leona till världen. Rafael har även sonen Gabriel, 20, från ett tidigare äktenskap med skådespelerskan Görel Crona.

Läs mer:

Foto: TT

Annons