Bakslaget för kronprinsessan Victoria

prinsessan madeleine kronprinsessan victoria
Victoria och Madeleine står varandra otroligt nära. Men på grund av coronaviruset kan de inte träffas i nuläget.
Annons

Coronaviruset har förändrat en hel värld och många framtidsdrömmar har gått i kras. På nyheterna rapporter man om smittspridningen, dygnet runt, och nu avråder svenska Utrikesdepartementet från icke nödvändiga resor fram till den 15 juni.

Annons

Annons

Det här beslutet påverkar förstås väldigt många människor. Även kronprinsessan Victoria. Efter en vår utan systern Madeleine kan hon inte heller träffa sin sitt älskade syskon när sommaren gör intåg. Madeleine och Chris har bröllopsdag den 8 juni och prinsessan fyller dessutom är den 10 juni. Men de här högtidsdagarna får vår Florida-sessa alltså fira utan storasyster Victoria vid sin sida.

Victoria och Madeleine kan inte träffas

Även president Donald Trump avråder invånarna i USA från resor utomlands och hovet vet därför inte när prinsessan Madeleine kommer att komma hem till Stockholm nästa gång. Hon får alltså stanna var i Florida på obestämd tid.

Florida hårt drabbat av coronaviruset

Florida har drabbats hårt av coronaviruset och det måste förstås kännas speciellt för Madeleine, nu när hon inte har sin familj nära. Madeleine trivs otroligt bra i USA men hon har inte samma trygga nätverk där som i Sverige. I Miami finns varken familjen, vännerna, hovet eller Childhood-kollegorna. Däremot har hon ju sin älskade Chris med sig i den här krisen. Och förhoppningsvis dröjer de inte för lång tid förrän hon kan få besök av kronprinsessan Victoria.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Bakslaget för kronprinsessan Victoria”

 1. ellinoor blomquist skriver: 10 april, 2020

  Ja det är slitsamt,tragiskt för oss alla. Men vi lever i en digital värld så umgänget sker via Skype osv.


 2. Ulla Lundell skriver: 10 april, 2020

  En undran hur länge ska det tjatas om alla kriser, bakslag och oro för alla kungliga som inte kan träffas p.g.a corona krisen det är lika illa för alla människor.

  Ulla


 3. Anna skriver: 10 april, 2020

  Det är så för alla som har anhöriga utomlands ! För min del lär vi inte kunna åka alls i år😕


 4. Linda skriver: 10 april, 2020

  De har ju också två barn i ungefär samma ålder eftersom det bara skiljer två år mellan Estelle och Leonore och mindre än ett år mellan Nicolas och Oscar, så det är nog tråkigt att inte kunna träffas oftare men de får väl använda Skype eller FaceTime.


 5. Kristina skriver: 11 april, 2020

  Tänka sig, så synd! Tråkigt att läsa om sådana här påhittade historier! Onödigt att ni ens skriver om sånt, precis som inte andra människor, världen runt är ledsna över att inte få träffa sina familjemedlemmar! Hur ofta träffar dessa syskon varandra annars, innan koronatiden? Så vi vanligt folk ska bara tycka synd on kungligheter?!


 6. Elna skriver: 11 april, 2020

  Varför skrivs inget om Sofias fantastiska relation med sina svägerskor.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar