Bakslaget för kronprinsessan Victoria

prinsessan madeleine kronprinsessan victoria

Victoria och Madeleine står varandra otroligt nära. Men på grund av coronaviruset kan de inte träffas i nuläget.

Coronaviruset har förändrat en hel värld och många framtidsdrömmar har gått i kras. På nyheterna rapporter man om smittspridningen, dygnet runt, och nu avråder svenska Utrikesdepartementet från icke nödvändiga resor fram till den 15 juni.

LÄS MER: KVINNAN SOM STÖTTAR MADELEINE I KRISEN

Det här beslutet påverkar förstås väldigt många människor. Även kronprinsessan Victoria. Efter en vår utan systern Madeleine kan hon inte heller träffa sin sitt älskade syskon när sommaren gör intåg. Madeleine och Chris har bröllopsdag den 8 juni och prinsessan fyller dessutom är den 10 juni. Men de här högtidsdagarna får vår Florida-sessa alltså fira utan storasyster Victoria vid sin sida.

Victoria och Madeleine kan inte träffas

Även president Donald Trump avråder invånarna i USA från resor utomlands och hovet vet därför inte när prinsessan Madeleine kommer att komma hem till Stockholm nästa gång. Hon får alltså stanna var i Florida på obestämd tid.

Florida hårt drabbat av coronaviruset

Florida har drabbats hårt av coronaviruset och det måste förstås kännas speciellt för Madeleine, nu när hon inte har sin familj nära. Madeleine trivs otroligt bra i USA men hon har inte samma trygga nätverk där som i Sverige. I Miami finns varken familjen, vännerna, hovet eller Childhood-kollegorna. Däremot har hon ju sin älskade Chris med sig i den här krisen. Och förhoppningsvis dröjer de inte för lång tid förrän hon kan få besök av kronprinsessan Victoria.

Foto: TT