Bara dagar före kröningen – rapporter om Kates udda beteende

Charles, Kate

Den stora dagen börjar närma sig. Foto: TT

Kate och William tog ett lite annorlunda beslut under dagen.

Nu är det inte många dagar kvar innan den stora kröningen för Charles och Camilla. Den 6:e maj kommer Westminster Abbey fyllas av kungligheter för att närvara på kröningen. Även Londons gator kommer att vara fulla av flaggor och åskådare som vill fira kungen och drottningens stora dag.

Se härliga klippet! Prins Williams oväntade drag på restaurangen – Kate bryter ihop
1:06

Efter reklamen: Se härliga klippet! Prins Williams oväntade drag på restaurangen – Kate bryter ihop

(1:06)

Slå på ljud

Hemliga planen för kungliga barnen – kommer bli tydligt på kröningen

Åkte tunnelbana till puben

Förberedelserna är i full gång i hela London och de flesta är beredda på att möta ett folkhav av människor. Därför är det även många som passar på att gå ut dagarna innan. Så tänkte iallafall prins William och prinsessan Kate.

Under eftermiddagen tog nämligen prinsen och prinsessan ett lite udda färdmedel. Istället för att åka med en privata chaufför, som de vanligtvis gör, hoppade de på tunnelbanan i västra London för att besöka Dog & Duck Pub i West End. På tunnelbanan pratade de med de arbetande för Transport for London om den kommande helgen. Då den väntas bli riktigt hektisk med alla besökande.

Kate och William

Paret valde att ta tunnelbana till puben i SoHo.

POOL

– Ja, det kommer att bli en hektisk tid.(...) Jag känner fortfarande att vi försöker få allt att klaffa, sa Kate på tunnelbanan.

Börjar med de ordentliga förberedelserna

Utanför puben kunde man se stora folkmassor av kungliga fans som var på plats för att få en skymt av kungligheterna. Och när Kate och William anlände möttes de av allas jubel.

Väl inne på puben tog de varsin öl att dricka medan de fick sig en liten pratstund med personal från både Dog & Duck Pub och andra hotell och restaurangföretag. De berättade att både puben och hela området har fullt upp med all planering inför kröningshelgen.

Inne på puben tog de varsin öl att dricka medan de diskuterade med personalen.

Doug Peters

Och efter besöket började nog Kate och William ordentligt med sin egna planering inför den stora dagen.

Oh vilket party! 8 000 festade hos Charles och Camilla på Buckingham Palace