Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftat: Markle kastas ut – England i chock

16 apr, 2024, 10:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu kastas hon ut – för gott.
Annons

Fyra år har gått sedan det uppmärksammade och starkt kritiserade beslutet av prins Harry att lämna det brittiska kungahuset.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Lämnade kungahuset med Meghan Markle

Det gjorde han hand i hand med kärleken Meghan Markle, tidigare hyllad skådespelerska i Hollywood med sin uppmärksammade roll som Rachel Zane i advokat-serien "Suits".

Uppoffringar gjordes alltså av bägge parter, där Harry lämnade slottet och Meghan lämnade filmduken – men det betyder inte att de inte längre syns i rampljuset.

Meghan Markles storslagna comeback

Nyligen gjorde Meghan Markle, som det varit relativt tyst kring sedan hennes svägerska prinsessan Kate meddelade sin cancerdiagnos, en ordentlig comeback.

Annons

Välgörenhetsturneringen hade plats för 300 VIP-gäster, däribland det forna prinsparet. Pengarna gick sedan till prinsens stiftelse Sentebale.

Utöver diverse välgörenhetstillställningar och filmpremiärer, är det inte mycket mer som fansen får ta del av när det gäller Meghan och Harry.

Meghans infekterade bråk med pappan

Desto mer går det att läsa om Meghan Markles familj innan hon fick titeln som hertiginna av Sussex – inte minst om den infekterade relationen till hennes pappa Thomas Markle, som blev så pass förpestad att han inte närvarade vid deras kungliga bröllop 2018.

Sedan dess har Thomas medverkat i en rad intervjuer, som har väckt en hel del frågor kring dynamiken inom familjen Markle.

Och nu är det ytterligare en person som väcker uppmärksamhet – nämligen Meghans syster Samantha Markle.

Annons

Samantha Markle avstängd

I ett inlägg på X, tidigare Twitter, delar den Nyzeeländsk-brittiska journalisten Dan Wootton en bild från ett av Samanthas inlägg som lyder:

"Det var elakt. Han skulle ha slagit henne i ryggen."

X

Och det är just språket i inlägget som plattformen reagerat på. Dan Wootton förklarar i sitt inlägg att hon därför blivit avstängd från X, och enligt honom är det "en attack från Sussex-truppen" efter en kampanj mot Meghans halvbror Thomas Markle Junior:

"JUST NU: X har stängt av Meghans syster Samantha Markle från plattformen och hävdar att hon brutit mot regeln 'våldsamt språk' Detta är helt klart en attack från Sussex-truppen för att tysta syskonen Markle, efter en kampanj för att ta bort Thomas Markle Junior från Youtube av mainstream-media igår."

Annons