Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry och Meghan Markle bekräftar misstankarna om relationen

15 apr, 2024, 14:30 
Meghan och Harry bekräftar alla misstankar om relationen en gång för alla – med en ny bild.
Annons

Det har gått fyra år sedan prins Harry lämnade Storbritannien för att leva ett mer tillbakadraget liv med sin familj i Kalifornien. I samband med det meddelades också chockbeskedet: de lämnar kungahuset.

Men Meghan och Harry syns fortfarande i det offentliga, och ägnar sig båda åt olika hjärteprojekt och välgörenhet. I veckan fångades de på bild igen – och det var ett foto som välte internet.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Meghan Markle och prins Harry överraskar med ny bild

Det var ett somrigt par som dök upp i ett soligt Florida, där prins Harry skulle tävla i en välgörenhetsmatch i polo. Han var själv med och grundade initiativet 2006, och intäkterna går till en av hans organisationer, Sentebale, som stöttar utsatta barn i Afrika.

Annons

Harrys lag gick segrande ur tävlingen – och visst lyckades prinsen få in ett mål själv! När trofén sedan skulle delas ut var det ingen mindre än hustrun Meghan Markle som fått den äran att lämna över den till Harry.

Då fångade kamerablixtarna något relativt ovanligt i kungliga sammanhang – och som bekräftar alla misstankar om parets relation: de är kärare än någonsin!

Prins Harry och Meghan Markle pussas
Puss!Rebecca Blackwell

Meghan Markle bryter mot kungliga protokollet – Kates vägran

En kunglig puss, ja, sådant brukar ju vara reserverat för bröllop! Men Meghan och Harry lever ju ett betydligt friare liv än familjen borta i Storbritannien. Vi ser dem ofta visa kärlek för varandra i offentligheten, och slopa kungligt protokoll.

En sådan händelse uppmärksammades nyligen, när Meghan besökte ett barnsjukhus. Då ställde hon glatt upp på bild med barnen, och gav dem autografer.

Det låter inte särskilt konstigt, men det är i princip otänkbart för resten av kungafamiljen. Prinsessan Kate, till exempel, fick en gång frågan av ett barn om en autograf, och nekade vänligt:

– Jag kan inte skriva mitt namn, men jag kan rita!, svarade hon och ritade en blomma.

– Det är bara en av de där reglerna.

Foto: TT

Annons