Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beslutet efter Elizabeths svåra tid – detaljerna avslöjade!

24 maj, 2022, 11:00 

Efter svåra hälsokampen är drottning Elizabeth tillbaka igen – och hon har gjort en rejält påkostad investering.

Annons

Drottning Elizabeth har haft en oerhört kämpig och påfrestande tid på grund av sin sköra hälsa. Den 96-åriga monarken har tvingats ställa in flera viktiga åtaganden under de senaste månaderna.

Titta – här är drottning Elizabeths nya lyxköpBrand logo
Titta – här är drottning Elizabeths nya lyxköp

Sonen och tillika tronföljaren prins Charles, hans älskade Camilla och barnbarnen har hastigt fått rycka in i hennes ställe när hon stoppats av sina läkare.

Men alla som känt sig oroliga för drottningens sviktande hälsa har kunnat andas ut under den senaste veckan, för Elizabeth har gjort efterlängtad comeback!

Under Windsor horse show slog hon världen med häpnad när hon dök upp på röda mattan med käpp, men drottningen lyste av styrka – i kombination med sitt alltid lika varma leende.

Och nu har hon gjort det igen!

Annons

Detaljerna om Elizabeths nya lyxinvestering avslöjade

Drottningen dök upp på Chelsea flower show under måndagen – i en buggy.

Drottningens nya buggy är utrustad med extra allt! Hon kan till och med ta en åktur med hundarna, för det finns en kyl som rymmer snacks: perfekt till hennes älskade corgis.

Den nya kungliga drottningbilen, eller ”Queen mobile” som brittiska medier kallar den, levererades till monarken för två månader sedan. Syftet med den nya buggyn var att hon skulle kunna rasta sina älskade corgihundar, men nu visar det sig att hon också använder den för kungliga uppdrag.

Det danska företaget Garia har i samarbete med Mercedes Benz tagit fram Elizabeths nya lyxbuggy – utrustad med sex sittplatser i brun läder och den har alla bekvämligheter en brittisk monark kan tänkas behöva.

Drottning Elizabeths buggy – så mycket kostar den

Vad sägs till exempel om ett kylskåp där hon kan förvara snacks och en infotainment-skärm!

Drottning Elizabeth – lika glad som alltid!

En talesperson från det brittiska hovet har uttalat sig om den nya lyxbuggyn till brittisk press:

– Man har gjort justerat bekvämligheterna för drottningens skull.

Prislappen ska enligt The Sun landa på drygt 62 000 pund, motsvarande cirka 762 000 kronor och hastigheten sägs uppgå till drygt 70 kilometer i timmen, men så snabbt har tack och lov inte drottning Elizabeth susat fram. Under Chelsea flower show rullade hon fram i sakta mak, klädd i chockrosa och lika glad som alltid.

Nu håller vi tummarna att drottningen håller sig frisk, för hennes officiella tronjubileum drar ju i gång med dunder och brak under fyra dagar i början av juni!

Foto: TT

Annons