Beslutet i Kates och Williams äktenskap – chockar alla

Kate Middleton och prins William

Prins William och Kate Middleton överraskar med ett oväntat beslut – efter åtta år.

17 magiska bilder från William och Kates bröllop!
1:34

Efter reklamen: 17 magiska bilder från William och Kates bröllop!

(1:34)

Slå på ljud

Prins William, 40, och hertiginnan Kate, 40, har varit tillsammans i över 20 år och tycks fortfarande vara upp över öronen förälskade i varandra.

Nu avslöjar heritgparet att de har tagit ett minst sagt överraskande beslut.

Williams rörande frieri till Kate

Kate och William inledde sin romans år 2001 när de båda studerade på St. Andrews-universitetet i Skottland. De dejtade fram till år 2007 då de bröt upp.

Kärleken fanns dock fortfarande där och efter bara några månader hittade de tillbaka till varandra.

Kate Middleton och prins William

Kate Middleton och prins William under sin tid på St. Andrews-universitetet.

Foto: ROTA

Tre år senare friade William under en resa till Kenya och det råder inga tvivel om att han vid det laget hade insett att Kate var den rätta.

Prinsen friade nämligen med en mycket speciell ring – sin mammas, framlidna prinsessan Diana, förlovningsring. Så himla fint!

Kate Middleton och prins Williams otippade beslut

Idag har hertigparet kunnat titulera sig äkta makar i 11 år och nu avslöjar de att de kommer besöka USA i vinter. Det låter kanske inte så konstigt men det chockar då det markerar William och Kates första vistelse på åtta år.

Paret kommer att infinna sig i Boston i december för att närvara vid prisutdelningen av Earthshot-priset, skriver UsWeekly.

Earthshot-priset grundades 2020 av prins William grundade Earthshot-priset tillsammans med David Attenborough, 96, som kanske är mest känd som berättarrösten i ett stort antal naturdokumentärer.

Brittiska kungafamiljens händelserika sommar – Kate Middleton berättar

Priset delas ut till personer och organisationer som kommer med praktiska och effektiva lösningar relaterade till klimatförändringar.

William är inte den enda i den brittiska kungafamiljen som engagerar sig i miljöfrågor. Bland annat har prins Charles kämpat för klimatet sedan 70-talet och har uttryckt sin oro för klimatförändringarna vid flera tillfällen.

Foto: TT