Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Bestämda påståendet i utländsk press: Madeleine flyttar hem till Sverige

Bestämda påståendet i utländsk press: Madeleine flyttar hem till Sverige

Prinsessan Madeleine kan flytta hem till Sverige redan i sommar, enligt spådamen Anne-Marie Østersø.

För fyra år sedan flyttade prinsessan Madeleine, maken Chris O'Neill och barnen till soliga Florida. I dag lever familjen ett lyxliv i solstatens exklusiva område Pinecrest och njuter av det något varmare klimatet.

3 tecken på att Madeleine kan flytta till Sverige
0:42

Efter reklamen: 3 tecken på att Madeleine kan flytta till Sverige

(0:42)

Slå på ljud

Huset de bor i går inte heller av för hackor. Här har Florida-familjen 600 kvadratmeter att bre ut sig på – med sex sovrum, åtta badrum, pool och en separat barnflygel till sitt förfogande.

Det är allt annat än det kyliga Sverige som Madeleine växte upp i, även om hon ofta saknar sitt hemland och försöker se till att åtminstone komma hem under jul och sommaren.

– De försöker komma hem till Sverige i alla fall två gånger per år och det brukar infalla under jul och sommaren, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore bor till vardags i Florida.

Charlotte Brunzell/TT

Påståendet: Madeleine flyttar hem till Sverige

Om Madeleine och familjen väljer att återvända till Sverige för gott återstår att se, men enligt spådomsexperten Anne-Marie Østersø finns det mycket som pekar på att Florida-familjen väljer att flytta från USA om några år.

Efter att ha lagt tarotkorten på bordet har hon känt av Madeleines hemlängtan och känner att den kommer vara extra stark 2024, även om det kan inträffa förändringar redan i år.

”Denna energi kan vara aktiv redan i juni i år, så det går faktiskt inte att utesluta att hon plötsligt beger sig till Sverige för ett besök som kan visa sig bli längre än planerat. Om det betyder att hon nu är på väg att återvända hem för gott får tiden utvisa”, skriver hon i norska Se och Hör.

Prinsessan Madeleine

Enligt spådomsexperten Anne-Marie Østersø kan prinsessan Madeleine flytta hem till Sverige inom kort.

Karin Törnblom/TT

”Jag skulle råda prinsessan...”

Det skulle så klart vara oerhört glädjande för kungen och drottning Silvia att få hem Madeleine och kunna tillbringa mer tid med barnbarnen prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore.

Samtidigt finns det, enligt Anne-Marie Østersø, många fördelar med att bo kvar i Florida.

”Det som är bra med att bo på avstånd är att hon nu får glänsa mer – hon står inte i skuggan av sin storasyster. Det passar henne faktiskt bra. Jag skulle råda prinsessan att öppna upp mer för sina andliga sidor”.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore

Prinsessan Madeleine, Chris O`Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne tar emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott 2021.

Anders Wiklund/TT

Foto: TT