Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bilden avslöjar! Madeleines nya jobb i Sverige

27 feb, 2023, 14:56 

Prinsessan Madeleine berättar själv om nya jobbet i Sverige.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine bor sedan 2018 i soliga delstaten Florida, tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Silvias vändning i relationen med MadeleineBrand logo
Silvias vändning i relationen med Madeleine

Det betyder också att hon inte lyckas ta sig till Sverige så ofta som både hon och kungafamiljen vill, men att hon brukar se till att komma åtminstone två gånger per år.

– Prinsessan Madeleine och familjen för avsikt att besöka Sverige minst två gånger per år. Då i samband med julfirandet och sommarveckan på Öland, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Annons

Madeleines nya beteende

Ja, i jämförelse med resten av den svenska kungafamiljen syns Madeleine inte till så mycket i det kungliga strålkastarljuset. I stället får man följa hennes vardag på sociala medier.

Och den senaste veckan har hon varit mer aktiv än vad hon brukar. För några dagar sedan grattade hon prinsessan Leonore på 9-årsdagen, för att sedan dela med sig av en resa med familjen till New York.

”9 år senare är Leonore tillbaka i New York”, skrev Madeleine i ett inlägg på Instagram.

Madeleines nya jobb i Sverige

Nu har prinsessan Madeleine delat med sig av en ny händelse! Hon har nämligen fått ett nytt jobb i Sverige.

Annons

”Med stolthet och glädje har jag tackat ja till att bli beskyddare av Millesgården – museet med konstnärshem, antiksamling och skulpturpark på Lidingö utanför Stockholm, skriver Madeleine på Instagram och fortsätter:

”Millesgården är en fridfull plats som jag tycker mycket om att besöka när jag är hemma i Sverige. Bland Carl Milles skulpturer och porlande fontäner finner jag inspiration och glädje.”

Foto: TT/Instagram

Annons