Bilden avslöjar! Madeleines nya jobb i Sverige

Bilden avslöjar! Madeleines nya jobb i Sverige

Prinsessan Madeleine berättar själv om nya jobbet i Sverige.

Prinsessan Madeleine bor sedan 2018 i soliga delstaten Florida, tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Silvias vändning i relationen med Madeleine
0:52

Efter reklamen: Silvias vändning i relationen med Madeleine

(0:52)

Slå på ljud

Det betyder också att hon inte lyckas ta sig till Sverige så ofta som både hon och kungafamiljen vill, men att hon brukar se till att komma åtminstone två gånger per år.

– Prinsessan Madeleine och familjen för avsikt att besöka Sverige minst två gånger per år. Då i samband med julfirandet och sommarveckan på Öland, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Madeleines lyxköp på resan med Chris – se hisnande prislappen

Madeleines nya beteende

Ja, i jämförelse med resten av den svenska kungafamiljen syns Madeleine inte till så mycket i det kungliga strålkastarljuset. I stället får man följa hennes vardag på sociala medier.

Och den senaste veckan har hon varit mer aktiv än vad hon brukar. För några dagar sedan grattade hon prinsessan Leonore på 9-årsdagen, för att sedan dela med sig av en resa med familjen till New York.

”9 år senare är Leonore tillbaka i New York”, skrev Madeleine i ett inlägg på Instagram.

Madeleines nya jobb i Sverige

Nu har prinsessan Madeleine delat med sig av en ny händelse! Hon har nämligen fått ett nytt jobb i Sverige.

”Med stolthet och glädje har jag tackat ja till att bli beskyddare av Millesgården – museet med konstnärshem, antiksamling och skulpturpark på Lidingö utanför Stockholm, skriver Madeleine på Instagram och fortsätter:

”Millesgården är en fridfull plats som jag tycker mycket om att besöka när jag är hemma i Sverige. Bland Carl Milles skulpturer och porlande fontäner finner jag inspiration och glädje.”

Foto: TT/Instagram