Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines lyxköp på resan med Chris – se hisnande prislappen

27 feb, 2023, 09:30 

Prinsessan Madeleine har slagit på stort – se hennes lyxiga köp!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine lever ett liv i lyx och flärd i exklusiva Pinecrest, Florida. Tillsammans med Chris och barnen har hon skapat sig en riktig drömtillvaro i palmernas stad.

Nu visar Madeleine upp ett riktigt lyxköp, på semester med familjen. Och prislappen? Ja, den är hisnande!

Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Chris O'Neills dyra present till Madeleine

Att Madeleine dras till det lite mer exklusiva är ingen hemlighet. Redan när hon var ung och levde livet här på hemmaplan hängde hon gärna på Stockholms inneställen, och när det kommer till hennes favoritkrogar lämnar hon ingenting till slumpen.

Annons
Prinsessan Madeleine utanför Sturecompagniet
Madeleine utanför Sturecompagniet – festens mittpunkt!

Detsamma gäller maken Chris, som ofta strövar ned längs exklusiva Strandvägen när familjen är på besök i Sverige. Deras lägenhet, Hovstallet, ligger ju bara ett stenkast bort.

När Chris i fjol fångades på bild när han säkrade de sista julklapparna, kom han ut ur affären Gaudy. Det är en smyckesaffär, som dessutom är kunglig hovleverantör, så det är inte konstigt att det faller familjen i smaken.

Smyckena är så pass lyxiga att bara görs i ett exemplar – för hand. Bara det bästa är bra nog för en prinsessa!

Annons

Hisnande prislappen på prinsessan Madeleines plagg

Madeleines klädval är inget undantag när det kommer till hennes lyxiga smak. Lagom till prinsessan Leonores födelsedagsvecka visade hon upp att familjen var på en minisemester till New York!

Det är en stad med mycket historia, det var där Chris och Madeleine träffades, och där Leonore föddes för nio år sedan. Madeleine och de tre barnen står framför kameran, och visst får man anta att Chris håller sig bakom.

Prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas i Central Park

Hon är klädd i svart, och matchar med det aningen trista och gråa vädret. Och även om det inte ser mycket ut för världen, är det en hisnande prislapp som döljer sig där bakom. Instagram-kontot royalfashionpolice har kartlagt Madeleines outfit, och ett plagg sticker iväg – jackan!

Annons

Den sobra svarta jackan går enligt kontot loss för 800 euro, det vill säga närmare 9000 kronor!

Foto: TT

Herman Lindqvist svarar: Kommer Madeleine att göra en Megxit?Brand logo
Herman Lindqvist svarar: Kommer Madeleine att göra en Megxit?
Annons