Gåtan kring Chris – efter Madeleines oväntade beslut med barnen

25 feb, 2023, 20:02 

Chris O'Neill saknas på bilden med Madeleine och barnen.

Annons

Prinsessan Madeleine är tillbaka i sitt älskade New York. Det var ju som bekant hit hon flydde efter det plötsliga uppbrottet från Jonas Bergström 2010 och där hon senare träffade finansmannen Chris O'Neill.

Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

Till vardags bor de i en enorm 15-rumsvilla i det exotiska och lyxiga området Pinecrest, Florida, tillsammans med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

– Här är det bara på med shorts och t-shirt, på det sättet är det väldigt enkelt, livet är lite enklare när det är ett varmt klimat, har prinsessan Madeleine sagt till Mama.

Madeleines bild med barnen i New York

Men nu har alltså Madeleine och barnen bytt den soliga delstaten mot ett aningen kyligare New York. Under fredagskvällen delade hon med sig av en bild från Central Park, där hon och barnen sågs le in mot kameran.

Annons

För prinsessan Leonore var det nog extra betydelsefullt att andas in New York-luften. Det var nämligen här, på New York Presbyterian Hospital, som hon föddes 2014.

”9 år senare är Leonore äntligen tillbaka i New York”, skrev Madeleine på Instagram.

Chris O'Neill lyser med sin frånvaro

Var Chris O'Neill befinner sig är desto mer oklart, men det är inte helt otänkbart att han den här gången fått agera fotograf och är den som tagit bilden på Madeleine och barnen.

Madeleines make är ju som en bekant en person som gillar att hålla sig bakom det kungliga strålkastarljuset och det är därför naturligt att han gärna avstår när hon lägger upp en bild för sina 317 000 följare.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån, sa Chris till King Magazine 2018.

Chris O'Neill med kungafamiljen
Chris O'Neill rör sig ofta utanför det kungliga strålkastarljuset.

Foto: TT/Instagram

Annons