Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine på semester med barnen – detaljen i nya bilden alla pratar om!

25 feb, 2023, 08:00 

Prinsessan Madeleine tog med sig familjen till New York, och på den nya bilden snor en detalj all fokus!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas lever sitt liv i soliga Florida, närmare bestämt i exklusiva Pinecrest.

Där trivs de bra, men visst är det härligt med omväxling ibland. Nu har Madeleine och familjen tagit en avstickare till New York – och hon visar upp en sprillans ny bild!

Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Madeleine och Chris förflutna i New York

Det var under fredagskvällen som Madeleine delade en bild på henne och barnen i Central Park på sin Instagram. Chris O'Neill gick inte att skymta, men det är inte en allt för vild gissning att han är den som håller i kameran. Det är ju där han trivs som allra bäst.

Det ser ut att vara en lite kyligare vårdag i staden som aldrig sover, men Florida-familjen har alltjämt ett leende på läpparna. Det här är ju lite av Leonores födelsedagsresa, hon fyllde nio år den tjugonde februari, och New York är en alldeles speciell plats för henne.

Prinsessan Madeleine och barnen Leonore, Adrienne och Nicolas i New York
Vilket gäng!

"9 år senare är Leonore äntligen tillbaka i New York" Skriver Madeleine under bilden.

Hon syftar såklart på att det var där hon föddes. New York var ju staden där Chris och Madeleine träffades och bodde sin första tid!

Annons

Nya bilden på prinsessan Madeleine och familjen väcker reaktioner

Tänk vad härligt för paret att få visa sina barn, och framför allt Leonore, staden där allt en gång hände. Och lika härligt att den mer privata prinsessan Madeleine väljer att dela lyckan med svenska folket!

För visst är det tydligt att folket längtat efter en ny bild. I skrivande stund har bilden över 21 tusen gilla-markeringar, och över tvåhundra kommentarer. Dessutom uppmärksammas Madeleines nya bild i utländsk press, som i danska Billed-Bladet.

I kommentarsfältet är det tydligt att en detalj också blivit den stora snackisen efter bilden. Det hela handlar om hur lika barnen börjar bli sin mor, och såklart - hur mycket de vuxit!

"Hon liknar dig mer och mer! Alla vackra barn!" Skriver en användare om Leonore.

"Oj, så stora barnen blivit redan. Så fina" Skriver en annan.

Ja, visst växer de så det knakar. Nu är Leonore 9 år, Adrienne 4 år och Nicolas 7 år.

Foto: TT/Instagram

Annons