Bilden avslöjar sanningen – om Chris O'Neills okända släkting

Milana Abensperg und Traun Chris o'Neill släkting systerdotter

Karin Törnblom/TT
Chris många släktingar har alla en intressant bakgrund, nu kan vii berätta mer om hans systerdotter Milana.

När det vankas kungligt dop blir det ofta en riktig fest med släktingar och vänner blandat, och alla vill komma! När Madeleines barn har döpts har sammansättningen av gäster sett lite annorlunda ut. Chris har en stor familj spridd över både Europa och USA och plötsligt finner sig de svenska kungligheterna mingla med hans lite mer internationella gäster.

Milana Abensperg und Traun med mamma Natasha deltog i prinsessan Adriennes dop i Storkyrkan.

Jonas Ekströmer/TT

På Adriennes dop deltog bland annat hans syster Natasha Abensperg und Traun och hennes dotter Milana, som vi inte sett så mycket av tidigare!

LÄS MER: Kungens systerdotter har bestämt sig – väljer egen väg

Till vardags har Milana bestämt sig för att välja en mer konstnärlig väg än vad som är tradition i hennes familj, där många jobbar inom finanssektorn, precis som Chris.

Milana Abensperg und Traun anländer till prinsessan Adriennes dop i Drottningholms slottskyrka.

Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Hon studerar på prestigefyllda NY Film Academy, en skola inom allt som har med filmskapande att göra, från regi till foto till skådespeleri. Där skapar hon konstnärliga filmer som låter hennes egna uttryck få ta form fullt ut!

Milana Abensperg und Traun brinner för yoga och träning

Milana är även intresserad av yoga, och i en intervju med webbmagasinet Xtra Training har hon berättat att sport alltid har varit en stor del av hennes liv.

Grevinna Natascha von Abensperg und Traun och dottern Milana Abensperg und Traun som håller i prins Nicolas sitter bakom Madeleine och Chris i Drottningholms slottskyrka.

Pontus Lundahl/TT

– Yoga har visat sig vara den mest betydelsefulla för mig. Det jag älskar med träningen är att det inte bara är bra för den fysiska träningen utan också ger mental styrka. I en hektisk värld har det blivit en prioritering för mig att hitta en inre balans, säger hon.

Utöver sina studier och träning så har Milana även jobbat en del som modell, bland annat för märket Abercrombie and Fitch och London Fashion Week. En riktig mångsysslare med andra ord!