Bilden avslöjar sanningen om relationen – krisen är inte över

TOLGA AKMEN

Meghan och Harrys relation med övriga kungafamiljen har inte återhämtat sig än.

Igår fyllde Meghan och Harrys son Archie två år och medan de befann sig hemma i Kalifornien på andra sidan Atlanten så uppmärksammades han med inlägg på de tre främsta brittiska kungligheternas officiella Instagramkonton. Det var drottning Elizabeth på det officiella kontot för hela kungahuset, William och Kate på sitt konto Kensington Royal och prins Charles på hans och Camillas konto Clarence House.

Något som följarna inte undgått att notera är dock temat på de tre olika bilderna som lagts upp. Det är nämligen inga nyfotade bilder. Både Prins Charles och prins William har lagt ut en bild från Archies dop, medan drottning Elizabeths bild är fotad ännu tidigare, nämligen när Archie var nästan helt nyfödd.

”Det är sorgligt att kungafamiljen bara har den bilden av honom” har en följare kommenterat på kungahusets Instagram.

”Exakt samma foto som förra årets inlägg! Jag tror att det är en markering. Det finns helt enkelt inga fler bilder att välja bland.” kommenterar en skarpsynt följare på Kensington Royal.

Drottning Elizabeths stora sorg – missar födelsedagen

Archie har fyllt två år och han firades hemma i Santa Barbara av mamma och pappa. Medan drottning Elizabeth befinner sig på Windsor Castle, 900 mil bort.

Hon är 95 år. Och hon har inte fått träffa sitt barnbarnsbarn på ett och ett halvt år – eftersom Archie Windsor-Mountbatten inte har varit i sin brittiska familjs kungarike sedan hösten 2019.

Visst har hon fått se honom via datorn, när relationen med Meghan och Harry har varit så pass ok att de har kunnat kommunicera. Men något band till sin lilla sonsonson har hon nog inte fått chans att upprätta.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket