Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bilden från Märtha Louises och Dureks jul väcker reaktioner

29 dec, 2021, 08:30 

Nu delar Durek Verrett med sig av en bild från julfirandet med Märtha Louise – och reaktionerna är starka.

Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssagaBrand logo
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

I år blev det ingen norsk jul för prinsessan Märtha Louise, då hon och familjen bestämde sig för att packa sina väskor och ta sig till varmare breddgrader.

Tillsammans med shamanen Durek Verrett och döttrarna Leah Isadora, 16, Maud Angelica, 18, och Emma Tallulah, 13, firade hon istället jul i Los Angeles, USA.

Där verkade familjen ha ett underbart julfirande ihop, utifrån bilderna de publicerade på Instagram.

Dureks nya bild från julfirandet med Märtha Louise väcker reaktioner

På tisdagen publicerade Durek en ny bild på Instagram, där han och Märtha Louise står finklädda framför den pampiga julgranen. På bilden syns även massvis med julklappar, samt flera leksaker föreställande isbjörnar!

Durek passar, i samband med bilden, på att önska god jul:

"God jul! Allihopa. Vi önskar er en högtid fylld av kärlek och välsignelser. Fira dem du älskar och det liv du fått. Uppskatta varje dag ni får, älsklingar. Livet är en gåva om du väljer att se det så. Kärlek är den största gåvan. Kom ihåg det", skriver han.

Bilden har väckt många reaktioner – kommentarsfältet är nämligen fyllt av människor som vill skicka sin kärlek om omtanke till Durek och Märtha Louise.

Annons

"Så vacker bild", skriver en användare.

"Ni ser båda fantastiska ut!", skriver en annan.

Durek drabbad av allvarliga hälsoproblem

Men det finns en viss dysterhet som vilar under denna jul. Enligt norska Se och Hör har Durek drabbats av allvarliga hälsoproblem, som rör hans njurar.

Enligt sajtens kungaexpert Caroline Vagle är just detta en stor anledning till att de valt att fira jul i USA, där Durek bor.

– Familjen är nog väldigt glad över att vara tillsammans igen. Durek verkar ha en väldigt bra relation till prinsessans döttrar, men nu var det ett tag sedan de träffade honom, säger Vagle till den norska sajten.

Annons