Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Chris väcker reaktioner utomlands – ögonblicket med Leonore

29 jan, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

En bild på Chris O'Neill och prinsessan Leonore har uppmärksammats i utländsk press.

Annons
7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjortBrand logo
7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjort

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne har återvänt hem till solstaten Florida.

De kom till Sverige i mitten av december för jul- och nyårsfirande efter att ha varit isär kungafamiljen i drygt ett halvår.

Prinsessfamiljen har bott i Miami sedan 2018 och vanligtvis åker de till Sverige varje sommar och vinter. Men när covid-19 svepte över världen blev det som bekant svårt att resa, framför allt tvärs över atlanten.

Ett och ett halvt år tog det innan Madeleine kunde återvända till hemlandet igen. Så när familjen landade i Sverige förra sommaren var det minst sagt ett kärt återseende.

Kungafamiljens sommarkväll på Öland

Hela kungafamiljen samlades på Öland enligt tradition. Men nytt för ifjol var Solliden Session. Konserter under juli månad med folkkära artister. Och under flera av kvällarna dök kungligheterna upp, även Chris.

Annons

Och under en specifik kväll fångades han på bild, vilket Daily Mail nu har uppmärksammat.

Bilden är från kvällen då Lena Philipsson uppträdde – och det var full fart i publiken. Kungen och drottning Silvia stod upp och klappade sina händer, Estelle och Daniel dansade glatt och Leonore och Madeleine diggade till musiken.

Bilden på Chris O'Neill och Leonore väcker reaktioner

Men den enda som satt ner var Chris, varför?

Chris har många gånger visat sig vara väldigt familjekär och en pappa som gör allt för sina barn. Och det var just av den anledningen som Chris tog det lite lugnare under konserten.

Leonore, 7, hade nämligen blivit sömnig och lagt sig på två stolar för att vila med sitt huvud i sin pappas knä medan han höll om henne – så fin relation!

Leonore sovandes i Chris knä på Solliden! Foto: Skärmdump Youtube/Sweden Royals

Foto: TT

Annons