Bilden på Daniel var nära att avslöja hemligheten – alldeles för tidigt

Bilden på Daniel var nära att avslöja allt.
Daniel Westling presenterades i ett officiellt sammanhang som Victorias pojkvän år 2003, men smygtagna bilder på paret ett år tidigare var nära att avslöja allt för tidigt.
Annons

Den 19 juni 2010 svarade Victoria ja till Daniel Westling och i år firade som bekant kronprinsessparet 10 år som gifta. Hur kärlekshistorien startade är det nu många som känner till – när mannen av folket, Daniel, träffade kvinnan av börd, Victoria.

Annons

På lillasystern Madeleines rekommendation började Victoria träna på lyxgymmet Master Training på Regeringsgatan i Stockholm och träffade där Daniel Westling, Ockelbosonen som ägde gymmet och som också agerade personlig tränare till vissa av gymmets kunder. Det klickade direkt, de började umgås, gick på bio och åt middag och förälskade sig sedan. De gifte sig och fick två små barn, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Annons

Accepterades inte till en början

Från början var dock inte allt frid och fröjd. Kungafamiljen och dess närmaste krets hade till en början svårt att acceptera Daniel. 2004 rapporterade kvällstidningen Expressen om att flera källor sagt att kungen och drottningen helst vill att Victorias förhållande med Daniel ska ta slut. Orsaken ska ha varit är att kungaparet tyckte att Daniel Westling hade dålig social kompetens och att hans allmänbildning var för låg.

Annons

Hamnade på bild på golfbana

När relationen precis blivit känd fick paret därför planera sina möten för att inte riskera att synas tillsammans och de lyckades hålla relationen hemlig i ett och ett halvt år. När paret precis hade börjat träffats hamnade de dock på bild – vilket gjorde att hemligheten var nära att avslöjas alldeles för tidigt. I augusti 2002 fotograferades de under en golfrunda på Öland och det nyblivna paret matchade till och med sina outfits. Och visst förstod de flesta redan då att paret var mer än vänner med tanke på hur Daniel tittade på Victoria och hur de rörde vid varandra.

Presenterades officiellt år 2003

Så småningom började Daniel synas mer tillsammans med resten av kungafamiljen och i augusti 2003 presenterades han i ett mer officiellt sammanhang som kronprinsessans pojkvän då han och Victoria var gäster på väninnan Andrea Brodins bröllop i augusti 2003.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Bilden på Daniel var nära att avslöja hemligheten – alldeles för tidigt”

 1. Anna skriver: 14 augusti, 2020

  En hemlighet till…suck.


 2. Ingrid skriver: 15 augusti, 2020

  Daniel har snart haft 20 år på sig att förkovra sig, varför har detta inte hänt?


  1. ATL skriver: 18 augusti, 2020

   University education does not always equal intelligence, “bildning”, common sense, knowledge of all different areas. Have you heard the term “fack idiot”? Prince Daniel has a lot more smarts, intelligence and knowledge than you have judging from your comment. And contrary to a lot of people, he has class.


 3. Rosa Marie skriver: 15 augusti, 2020

  Victoria og Daniel passer, som det synes, enestående godt sammen og de er tilsyneladende fantastiske forældre og arbejder vældigt godt sammen.
  Daniel virker utroligt rolig, velafbalanceret og tilpas i sin rolle. Kompetencer har han masser af – hvem husker ikke hans fabelagtige tale til Victoria ved bryllupsmiddagen – uden manuskript. Sikke en debut!
  Kongefamilien er mere end heldige, at de har fået Daniel i familien!


  1. Anna skriver: 17 augusti, 2020

   Om Sverige blir republik kanske V & D kan införlivas med den danska kungafamiljen…?


 4. Bror skriver: 17 augusti, 2020

  Låg allmänbildning?
  – Kära örebroare!


  1. annica skriver: 18 augusti, 2020

   Eller
   – Tack kära Helsingborg!

   Som Victoria sa då hon vinkade från stadshusbalkongen i Helsingfors. 😉


 5. Maya skriver: 19 augusti, 2020

  Allmänbildning, wow vi har ju en PT och en utvikningsbrud! Dessa två kan väl inviga resten av kungafamiljen i livets realiteter (men kungen är väl redan införstådd sedan tiden med kaffeflickor)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar