Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på prins Julian, 2, välter nätet – faktorn alla pratar om

10 feb, 2024, 15:00 
Prinsessan Sofia och prins Julian
Bilden på prins Julian har blivit en riktig snackis – av förståeliga skäl!
Annons
SÖTCHOCK! Här diggar prins Julian till Carola – i vagnenBrand logo
SÖTCHOCK! Här diggar prins Julian till Carola – i vagnen

Den 26:e mars 2021 ändrades prinsparets liv för alltid – de välkomnade ytterligare en son till världen som vi i dag känner som prins Julian, 2.

Sedan dess har Julian förgyllt sina föräldrars och storbröders liv varje dag, och han är även populär bland kungliga fantaster.

Lillprinsen är ju bedårande söt och växer dessutom så det knakar. Och en bild på Julian har fått det att surras särskilt mycket...

Julian-bilden får internationell spridning

Av förståeliga skäl ser vi rätt lite av Julian. Han är ju yngst av kungaparets barnbarn och är helt enkelt för liten för att vara med i alla kungliga sammanhang.

Annons

Prinsbarnen har ju inte heller samma framträdande roll som kronprinsessbarnen och framför allt Estelle, som en dag ska bli drottning.

Så med det sagt kan det gå rätt lång tid mellan gångerna vi ser Julian, men varje gång det sker är det oerhört uppskattat bland rojalister.

Man vill förstås se hur mycket lillprinsen växt sedan sist, och nu innan jul fick vi svaret – ganska mycket.

poserade Julian nämligen med sina kungliga kusiner och drottning till farmor och gjorde ett bedårande drag – tummen upp!

Drottning Silvia poserar med prinsessan Leonore, prins Julian, prins Alexander, prinsessan Adrienne, prinsessan Estelle, prins Oscar, prins Nicolas och prins Gabriel på slottet
Prins Julian har blivit så stor – och är så charmig!Jonas Ekströmer/TT

I somras fick vi se Julian i ett annat sammanhang – då avspänd med sina syskon och föräldrar i lantlig miljö:

Annons

En bild som även blivit en snackis utomlands. Det är ju inte varje dag vi ser kungligheterna så här avslappnade! Och det är verkligen inte varje dag Julian fångas på bild.

Fina orden efter bilden på lillprinsen

Det fina fotografiet uppmärksammades bland annat av Hello Magazine och People som båda fokuserade på samma sak – hur fint somriga småprinsarna var!

Annons

"Barnen rockade också sina bästa sommarlooker, där prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian ser ut att vara barfota för under fotograferingen", lät det från People.

"Kungafamiljen på fem var avslappnad klädda för den somriga ögonblicksbilden. Alexander och Gabriel hade båda t-shirts och shorts, medan Julian bar jeansoveralle och en vit t-shirt när han satt i sin mammas knä", gick att läsa i Hello Magazine.

I år kan vi vänta oss något liknande från prinsfamiljen. Sommarfotografiet från Sofia och Carl Philip med barnen har blivit något av en tradition.

Foto: TT, Anna-Lena Ahlström/Kungl. Hovstaterna.

Annons