Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Victoria och Daniel ute på gatan chockar: "Ser jag dubbelt?"

21 sep, 2021, 11:00 
Ellen Myrgård Lindén
Bilden på kronprinsessan Victoria och prins Daniel chockar

Victoria och Daniel har ofta beskrivits som väldigt ligga till sitt temperament. Men en ny bild i sociala medier har även lett till diskussioner om deras äktenskapstycke.

Annons
Nämen! Här får Victoria och Daniel ett annorlunda jobberbjudandeBrand logo
Nämen! Här får Victoria och Daniel ett annorlunda jobberbjudande

Att kronprinsessan Victoria och prins Daniel ofta använder sig av samma kroppsspråk är allmänt känt. Men är de lika till utseendet? Ja, nästan så att man ser dubbelt! Åtminstone om man frågar en uppmärksam person på Twitter.

Bilden på Victoria och Daniel har blivit en snackis

Bilden i fråga är tagen förra året när Victoria och Daniel besökte Maximteatern för en privat visning. Fokus denna dag var att få en inblick i kulturbranschen under pandemin, och läget för scenkonsten i synnerhet. Kronprinsessparet fick en uppdatering om krisen av Maxims vd Agneta Willman, som berättade att hon och hennes kompanjon Mikael Persbrandt förlorar 275 000 kronor för varje inställd föreställning.

Men som alltid under kungliga uppdrag så fastnade Victoria och Daniel på bild – en bild som 11 månader senare har fått liv igen via en observant kunglig läsare.

Annons

"Ser jag dubbelt?", skriver han till bilden på kronprinsessparet utanför Maximteatern och flera andra användare håller med honom. Victoria och Daniel är så lika på den här bilden!

Men det är ju inte bara till utseendet som Victoria och Daniel är lika. De är båda personer som värnar om respekt och integritet. Det märks inte minst i deras parrelation – som prins Daniels pappa, Olle Westlings, så fint uttryckte det under sitt tal på bröllopet 2010.

– Samspelet emellan er är exceptionellt. Ingen som möter er kan undgå att märka den starka kärlek och innerliga respekt som ni hyser för varandra – era känslor smittar utan tvekan av sig på omgivningen.

Foto: TT

Annons