Bilden som avslöjar Meghan och Kates verkliga relation

Bilden som avslöjar Meghan och Kates verkliga relation
Brittiska medier vill gärna framställa Meghan och Kate som ovänner. Men en kunglig expert menar att det finns en annan sida som vi inte ofta får se.
Annons

Prinsbröderna Harry och William har haft svårt att komma överens på senaste. Det är väldokumenterat i brittiska medier och något som även bröderna själva delvis medgett.

Harrys och Williams fejd har spillt över på deras fruar – det är åtminstone intrycket man får av tidningar i deras hemland. Men en kunglig expert säger nu att detta är en missuppfattning.

Annons

Kungliga experten Kristen Meinzer har pratat med sajten Insider och tar ett gäng foton från en tennisturnering som exempel på vad hon menar är ett förhållande mellan Kate och Meghan som brittisk press ofta ignorerar.

En bild säger mer än tusen ord. Kate och Meghan tillsammans i fjol.
En bild säger mer än tusen ord. Kate och Meghan tillsammans i fjol.
Annons

– Titta på hur Kate lutar sig här och hur Meghan tittar in i hennes ögon, säger Meinzer, och fortsätter:

– Det är nästan som om Meghan anförtror sig åt Kate och att Kate gör sitt bästa för att erbjuda sin fulla fysiska uppmärksamhet till vad Meghan än säger.

Kate och Meghans verkliga relation

Bilderna från Wimbledon i fjol visar hur de två hertiginnorna pratar med varandra och ler. Kristen Meinzer spinner vidare:

– Det här är den sortens bild som goda vänner sparar på sina telefoner. Den är fylld av värme och leenden. Det är ett glatt ögonblick på en lycklig plats. De ser helt upptagna ut av varandra – på ett glatt sätt. Jag tittar på det här fotot och tänker, “Det här är något speciellt som de två delar”.

Trots den vanliga uppfattningen att Kate och Meghan avskyr varandra visar fotografierna att detta inte stämmer, säger Meinzer.

Annons

– Kates leende ser inte falskt ut. Men de har två olika liv, två olika roller. Det är ibland mer av ett samarbete, och ibland funkar inte familjedynamiken. Men så är det förmodligen i miljontals av andra familjer också, säger hon.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Bilden som avslöjar Meghan och Kates verkliga relation”

 1. Anni skriver: 2 maj, 2020

  Nu är ni lite löjliga igen – man kan inte tolka in vänskap i denna bild!
  1. Meghan har solglasögon och då är det omöjligt att en”vänlig” blick
  2. Kates leende är rätt så stelt.
  3. De är bland en massa människor och är väldigt medvetna om att de kan bli fotograferade – då går det inte an att visa några sura miner. Dessutom är Kate väluppfostrad och fru till Storbritanniens blivande kung – hon vet hur man ska föra sig.
  Och, Kate är van att agera inför kamera..


 2. Birthe Vejrum skriver: 3 maj, 2020

  Der er flere billeder på INSIDER.
  “Din bemærkning: “Och, Kate är van att agere inför kamera” er outstanding! 🙂


 3. PernillaA skriver: 4 maj, 2020

  Om det nu är så goda vänner kan jag undra varför vi i April månad hade artiklar var varannan dag om hur dålig relationen mellan damerna är.
  Bortsett från det , varför alltid bygga upp fiendskap


  1. Ulla Lundell skriver: 4 maj, 2020

   De ser ju inte ut som om de är de bästa kompisar.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar