Bilden som avslöjar Meghan och Kates verkliga relation

Brittiska medier vill gärna framställa Meghan och Kate som ovänner. Men en kunglig expert menar att det finns en annan sida som vi inte ofta får se.

Prinsbröderna Harry och William har haft svårt att komma överens på senaste. Det är väldokumenterat i brittiska medier och något som även bröderna själva delvis medgett.

Harrys och Williams fejd har spillt över på deras fruar – det är åtminstone intrycket man får av tidningar i deras hemland. Men en kunglig expert säger nu att detta är en missuppfattning.

Kungliga experten Kristen Meinzer har pratat med sajten Insider och tar ett gäng foton från en tennisturnering som exempel på vad hon menar är ett förhållande mellan Kate och Meghan som brittisk press ofta ignorerar.

En bild säger mer än tusen ord. Kate och Meghan tillsammans i fjol.

En bild säger mer än tusen ord. Kate och Meghan tillsammans i fjol.

– Titta på hur Kate lutar sig här och hur Meghan tittar in i hennes ögon, säger Meinzer, och fortsätter:

– Det är nästan som om Meghan anförtror sig åt Kate och att Kate gör sitt bästa för att erbjuda sin fulla fysiska uppmärksamhet till vad Meghan än säger.

Kate och Meghans verkliga relation

Bilderna från Wimbledon i fjol visar hur de två hertiginnorna pratar med varandra och ler. Kristen Meinzer spinner vidare:

– Det här är den sortens bild som goda vänner sparar på sina telefoner. Den är fylld av värme och leenden. Det är ett glatt ögonblick på en lycklig plats. De ser helt upptagna ut av varandra – på ett glatt sätt. Jag tittar på det här fotot och tänker, “Det här är något speciellt som de två delar”.

Trots den vanliga uppfattningen att Kate och Meghan avskyr varandra visar fotografierna att detta inte stämmer, säger Meinzer.

– Kates leende ser inte falskt ut. Men de har två olika liv, två olika roller. Det är ibland mer av ett samarbete, och ibland funkar inte familjedynamiken. Men så är det förmodligen i miljontals av andra familjer också, säger hon.

Foto: TT