Bilden som avslöjar sanningen om Ewa Westling!

Bilden som avslöjar sanningen om Ewa Westling!
Ewa Westling är en av kungafamiljens med gåtfulla bekantskaper. Men den här bilden avslöjar sanningen om prins Daniels mamma.
Annons

Ewa Westling och Olle Westling är, skrivet med största tänkbara respekt, vanliga människor. De lever i Ockelbo, den lilla staden med 2700 invånare, tre mil norr om Sandviken.

Båda är pensionärer. Olle är tidigare chef för äldreomsorgen i Sandvikens kommun – hustrun Ewa var posttjänsteman i Gävle. Det är en livsstil som fostrar jordnära personligheter. Personligheter som vi fick se prov på när Ewa och Olle först presenterades i offentligheten.

Annons

Ewa Westling – bilden avslöjar sanningen

Ewa Westling och maken Olle förbereder för Daniels 30-årsfest.
Ewa Westling och maken Olle förbereder för Daniels 30-årsfest.
Annons

När Daniel skulle fira sin 30-årsfest var Ewa och Olle såklart inbjudna. De skulle få mingla med inte bara kungligheter, utan också kronprinsessan Victorias vänner från societeten. Men Ewa och Olle kom inte farandes med limousiner och bärhjälp. De bar sina egna väskor, helt chosefritt.

Där fick vi en första anblick av paret Westling och deras gemytliga utstrålning. Ett annat sådan ögonblick finns skildrat i boken “Victoria – prinsessa och mamma”, skriven av Johan T Lindwall, Svensk Dams chefredaktör.

 

“Det blev helt tyst”

Scenen som skildrar prinsessan Estelles dop visar hur förvandlingen från vanligt pensionärspar till självklara medlemmar av finrummet fullbordades.

“Det blev helt tyst inne i kyrkan när de stora dörrarna öppnades. In kom Ewa och Olle Westling. Jag hade fått en fantastisk plats och satt precis vid gången. När Daniels föräldrar nu klev in i kyrkan skrevs historia, för strax bakom dem kom statsminister Fredrik Reinfeldt. På en enda morgon hade rangordningen ändrats: Nu var Ewa och Olle Westling farföräldrar till Sveriges framtida drottning och de stod genast i högre rang än självaste statsministern”, skriver Johan. 

Annons

“Olle Westling log stolt mot mig när han passerade min plats. För första gången på länge såg han ut att trivas i de finare salongerna.”

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Bilden som avslöjar sanningen om Ewa Westling!”

 1. Anna skriver: 15 september, 2020

  Gen Pep à la monegasque…!


 2. Mimmis skriver: 16 september, 2020

  Det är slitsamt att tillhöra de kungliga kretsarna. En adjutant till att bära väskor hade varit på sin plats.


 3. Kim skriver: 16 september, 2020

  Tack Johan. Jag ser framför mig när de ståtliga kyrkportarna öppnas och där, där står Olle och Eva Sveriges framtida drottning Estelles farföräldrar. Vilket ögonblick ! Vilken berättelse för historieböckerna.


 4. PernillaA skriver: 16 september, 2020

  Jag blev helt tårögd och tänk att få bevittna detta ögonblick


 5. josefin skriver: 16 september, 2020

  När Danne fyllde 30 var han väl inte i närheten av sitt numera kungliga status. Karl’n har just fyllt 47 o gifte sig f 10 àr sedan – dà var han mao 37. 30àrsdagen làg ytterligare 7 àr tillbaka i tiden. Hur menar SvDam att alla vanliga ingiftas familjer ska kunna ha “kunglig status”retroaktivt – hur fungerar det? Dessutim ingàr väl inte den ingiftas familj i det kungliga sällskapet???


 6. Demba skriver: 16 september, 2020

  Sanningen om Ewa Westling?
  Wow. Hon bar en galge med kläder själv.


 7. Bea skriver: 16 september, 2020

  Nu verkar ju inte texten stämma med bilden om man fattar helt rätt men strunt samma.
  Nästa gång det gås på större kalas och det kommer gäster från när och fjärran så är det inget fel i att det finns ”bärhjälp” på plats för väskor o övrigt som skall lastas ur bil och bäras till plats.
  Det gör man på alla ”hotell” och det gäller alla gäster.


 8. Obs skriver: 19 september, 2020

  Denna kvinna har varit med om att fostra en son till en person, som verkar ha en övertro på sig själv. För mig är det en gåta att de enkla familjerna Westling och Hellqvist helt uppenbart har uppmuntrat sina barn att gå in i detta. Barnen är lågutbildade och utan egna förmögenheter, men de har haft turen och träffa på kungabarnen, som nog inte har haft några restriktioner hemifrån. Nu är det bara att hoppas att äktenskapen håller.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar