Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna avslöjar: Chris O'Neills oroväckande beteende i Florida

11 okt, 2022, 08:00 

Affärsmannens underliga beteende väcker frågetecken.

Annons
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40Brand logo
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40

Chris O'Neill gifte sig inte med en prinsessa för att fullfölja drömmen om att blir en sagoprins – tvärtom. Att bli offentlig var snarare en baksida som kärleken förde med sig.

Nu har det gått månader sedan vi såg Chris senast, och Madeleines nya bilder spär på mystiken ytterligare...

Nobbade Victoria på födelsedagen

Ja, frågan kvarstår – var är Chris egentligen? Visserligen tillhör det inte ovanligheterna att han helst håller sig i bakgrunden, men den senaste tiden har vi sett honom mindre än vanligt.

Det hela började när sommaren stundade och Florida-familjen traditionsenligt flugit hem till Sverige. Chris ovanligt nog upp i offentligheten när prins Nicolas besökte sitt hertigdöme Ångermanland med mamma Madeleine.

Chris O'Neill, prins Nicolas och prinsessan Madeleine
Kunglig debut för Nicolas!

Men sedan blev det desto märkligare. Chris behövde under kronprinsessan Victorias högtidliga och storslagna födelsedagsfirande på Öland åka hem till Florida på jobb – och när han kom tillbaka till Sverige fångades han inte på bild en enda gång.

Annons

Nya bilderna avslöjar allt

Sedan dess har det varit få livstecken från den Londonbördige affärsmannen. I början av juli fångades han på bild i semesterparadiset St Tropez, där det vankades miljadärsfest.

Chris O'Neill
Lyxigt värre på den franska rivieran.

I början av september kunde Svensk Dam visa nya bilder på prinsessfamiljen som njöt av solen på Floridakusten, och visst var Chris med på utflykten.

Chris O'Neill, prinsessan Madeline, prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne
Hela truppen samlad för att njuta av sol och bus!

Tre glimtar av Chris – på en lång sommar. Nu har det gått ytterligare två månader sedan han syntes till, och mystiken tätnar.

Annons

När Madeleine under måndagen delade nya bilder från när familjen var på en "pumpkin patch", ett amerikanskt påfund som dyker upp kring halloween, visade hon stolt upp döttarna Leonore och Adrienne.

Men på bilderna saknas dels sonen Nicolas, men framför allt – Chris O'Neill...

Foto: TT

Annons