Bilderna avslöjar! Prinsessan Madeleines hemlighet i Florida

prinsessan madeleine chris o'neill öland

Prinsessan Madeleine bryter tystnaden från Florida. För första gången, på flera månader, väljer hon att dela med sig av en bild på barnen – och vi har upptäckt ett hemligt mönster!
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!
Slå på ljud

"Äntligen!", ropade många när prinsessan Madeleine plötsligt bröt tystnaden från Florida. Presidentvalet har oroat en hel värld och delstaten är hårt drabbat av coronaviruset och många har förstås tänkt på den svenska prinsessan. Hur mår hon? Och hur mår barnen?

Nu vet vi! Madeleine och Chris försöker anpassa sig till sin nya vardag med hårda restriktioner. Samtidigt tycker prinsessan förstås att det är viktigt att hålla på traditionerna, i den mån det går. Därför klädde hon ut – både sig själv och barnen – och firade halloween. Trots att det förstås inte blev något "bus eller godis"-tåg runt kvarteret.

Prinsessan Madeleine bjuder på privat bild från Florida

Den nya familjebilden visade storasyster Leonore i lila hår, Nicolas i turkos lugg och Adrienne i prinsessklänning! Kanske var lillasyster utklädd till Elsa i Frost, alla små flickors stora idol.

prinsessan madeleine med barnen firar halloween i florida

Prinsessan Madeleines nya halloween-bild!

LÄS MER: Madeleines privata bild på barnen – överraskar alla!

Det fanns många roliga detaljer att lägga till i den nya bilden. En sak, som man kanske inte tänker på vid första anblick, är att fotoposerna känns igen. Barnen står nämligen exakt likadant som när mamma Madeleine fotograferade dem på stranden, vid USA:s självständighetsdag den 4 juli. Någonting som bloggen My royals var först med att upptäcka.

prinsessan leonore prins nicolas prinsessan adrienne

Bilden på stranden – ett vinnande koncept!

Chris O'Neill saknades i nya bilden från Madeleine

– Den här helgen önskade vi alla en glad och säker Halloween, skriver prinsessan Madeleine till bilden. Själv är hon utklädd till Batmans sidekick, den coola Cat Woman, och det verkar vara hennes absoluta favoritlook: Den har vi sett henne i flera gånger förr på Halloween. Kanske var det Chris O’Neill som höll i kameran, och håll med om att man blir väldigt nyfiken på vad han var utklädd till?

Foto: TT, Instagram