Prinsessan Madeleines nya privata bild på barnen!

Vilket gäng! Se prinsessan Madeleines nya privata Halloween-bild tillsammans med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Äntligen en ljusglimt från coronamörkret i Florida – här är prinsessan Madeleines nya privata bild med barnen. Prinsessan Leonore har lila hår. Prins Nicolas turkos lugg, och kamouflagefärgad overall. Och prinsessan Adrienne är utklädd till den prinsessa hon är! Eller i alla fall till prinsessan Elsa i Frost, alla små flickors stora idol.

Halloween 2020: Prinsessan Madeleine och firandet med barnen

Prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore prins Nicolas prinsessan Adrienne

– Den här helgen önskade vi alla en glad och säker Halloween, skriver prinsessan Madeleine till bilden. Själv är hon utklädd till Batmans sidekick, den coola Cat Woman, och det verkar vara hennes absoluta favoritlook: Den har vi sett henne i flera gånger förr på Halloween. Kanske var det Chris O’Neill som höll i kameran, och håll med om att man blir väldigt nyfiken på vad han var utklädd till?

Prinsessan Madeleine prinsessan Adrienne Tiara Elisa i Frost Akvamarindiademet

Spana in Adriennes tiara – den är ju väldigt lik mamma Madeleines riktiga älsklingsdiadem med akvamariner!

Hela gänget står utanför sin ljusgrå ytterdörr. Dörrkransen är prydd med dödskallar och bredvid grinar en gigantisk pumpafigur. Kanske kunde de ändå gå en liten coronasäkrad ”Bus eller Godis”-runda i grannskapet, eller så hittade mamma Madeleine på något annat sätt för barnen att fira på.

För det kan verkligen behövas lite glädje för familjen Bernadotte-O’Neill där borta i Miami, Covid-19-situationen i Florida är rejält allvarlig. Den ledande amerikanske epidemiologen Michael Osterholm har gått ut och varnat för att de kommande sex till tolv veckorna kommer att bli de mörkaste under hela pandemin.

LÄS OCKSÅ: Victorias oro: Kungen stänger slottet – efter coronabeskedet

Men prinsessan Madeleine och hennes familj ser ut att må fint allihopa, och de har sin trygga hemmabas, det 600 kvadratmeter stora huset i Miami-området Pinecrest.

Prinsessan Madeleine som Catwoman Halloween 2020

Prinsessan Madeleine som Catwoman, framför Halloween-kransen med dödskallar.

Det har sex sovrum och åtta badrum och Madeleine och Chris har en ”master-svit” på övervåningen med tillhörande loggia och anslutande badrum. Här finns även ett gigantiskt vitt kök, en rymlig matsal samt lekrum, gym och familjerum. Chris kontor har utsikt över palmerna i trädgården, och på baksidan brer poolområdet ut sig, komplett med stor terrass.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine kan inte trösta mamma i familjekrisen

Foto: TT, Prinsessan Madeleines Instagram, Anna-Lena Ahlström/Kungliga Hovstaterna.